Make-up Fest 2014

Make-up Fest 2014

Sunt foarte entuziasmată să spun că voi participa, în calitate de blogger oficial, la primul manifest dedicat în totalitate machiajului. Experienţa mea în domeniu nu este vastă, motiv pentru care demonstraţiile şi atelierele de make-up, care vor avea loc în cele două zile de eveniment, sunt perfecte pentru mine. Un alt plus este diversitatea de care mă voi bucura în weekend-ul viitor, pentru că voi privi specialişti de machiaj cotidian, machiaj fantezie, efecte speciale, şi chiar de body painting.

Pentru cele mai îndrăzneţe dintre voi, există şi un concurs în cadrul evenimentului, ce se împarte în două categorii: Fantasy şi Machiaj comercial. Miza este destul de mare, cum ar fi cursuri gratuite, vouchere sau premii în produse. Există şi un premiu special, publicarea lucrării în calendarul Atelier Paris România.

Trecând la detaliile tehnice, Make-up Fest va avea loc la Palatul Copiilor, în weekend-ul 25-26 octombrie. Va fi o serie de seminare gratuite, deschise publicului larg, dar şi seminare la care accesul se va face exclusiv pe bază de bilet. Programul este următorul:

 

1

 

 

Iar mai jos, v-am pus și detalii despre modalitatea de participare la concurs, dar și despre premii.

 

1122333

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *