My wish

My wish

DSCN7199DSCN7203 DSCN7201
  Mai am putin si il termin si am ajuns la concluzia ca da, Wish lansat de casa Chopard, a devenit fara doar si poate parfumul meu de suflet.  Desi a fost scos pe piata undeva prin 1990, eu abia de curand l-am descoperit si asta pentru ca stiam ca brandul Chopard este recunoscut pentru bijuteriile exceptionale pe care le creeaza.  Insa, putini stiu ca acest nume a devenit foarte cunoscut si pe piata parfumurilor.
  De ce Wish? In primul rand, e o combinatie intre dulce si fresh, ce-i drept destul de puternic la inceput, insa mie imi plac parfumurile de genul acesta. Nota de varf a parfumului e salcamul, urmat de caprifoi ca nota de inima si violeta ca nota de baza. Cele tre arome se impletesc intr-o esenta orientala uimitoare, atat de dulce de-ti vine sa il mananci.
  In al doilea rand, raportul calitate-pret e foarte bun. Pretul sau a scazut enorm in ultimul timp , probabil si datorita faptului ca au aparut alte editii. E un parfum care persista si prin care nu ai cum sa nu te faci remarcata. Il pot numi un fel de elixir al senzualitatii intr-o sticluta superba la un pret mic. Suna tentant, nu-i asa?
  In al treilea rand, ambalajul e absolut uimitor si incantator pentru orice femeie. Forma de diamant nu cred ca putea fi inlocuita cu nimic in lumea aceasta. Nu cred ca e cazul sa mai vorbim despre ce inseamna diamantele in viata unei femei. Pe langa mirosul ametitor, pretul accesibil, acest parfum mai este si frumos la modul propriu, aratos chiar.
  Care este parfumul vostru preferat? Exista o poveste? Astept cu mare placere povestile voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *