Rouge Nail Bar sau cum să te relaxezi cu o manichiură impecabilă

Rouge Nail Bar sau cum să te relaxezi cu o manichiură impecabilă

Se spune că manichiura este cartea de vizită a unei femei. Este important să ai o manichiură îngrijită, elegantă, asortată ţinutei, dar şi evenimentului la care participi, fie că e vorba de o petrecere sau o întâlnire de afaceri.

Eu sunt de părere că manichiura este, în sine, un întreg ritual, căruia trebuie să i se acorde importanţa şi timpul cuvenite. Consider că atât forma unghiilor, cât şi culoarea aleasă, pot vorbi despre personalitatea noastră şi trebuie să avem grijă să facem alegerile care să poată transmite ceea ce dorim să transmitem.

În sensul acesta, săptămâna trecută am făcut o vizită salonului Rouge Nail Bar şi, deşi mi-a fost promisă o simplă manichiură semipermanentă, am primit, în schimb, un adevărat răsfăţ. Acea oră petrecută la salon a semănat mai mult cu o terapie relaxantă. Servind un cappuccino delicios, am avut timp şi pentru chat-uit cu prietena mea, care m-a însoţit şi care a fost foarte încântată de serviciile oferite. Nu pot să nu laud oamenii care lucrează împreună pentru ca salonul să fie o adevărat oază de prietenie şi voie bună.

Mi-am ales o ojă în nuanţe sidefate de gri, deşi plecasem de acasă cu ideea de a-mi face o manichiură nude. Odată ajunsă acolo, Cristina, fata care s-a ocupat de unghiile mele, mi-a propus această nuanţă. Simplă în aparenţă, iese mult în evidenţă, datorită sidefului.

Prietena mea a rămas la nuanţa de nude, fiind adepta unui stil clasic şi simplu. Ce-i drept, atât nude-ul, cât și nuanța de gri sunt două culori uşor de asortat şi potrivite oricărei ocazii. Asta ne-am dorit amândouă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *