Sub 200 RON

Sub 200 RON

 

Nu stiu altii cum sunt, dar la mine cand vine vorba de reduceri, las totul balta pentru a nu pierde vreo ocazie buna. Perioada reducerilor e acea perioada pe care orice fata o asteapta nerabdatoare. Daca m-ar intreba cineva fara ce n-as putea trai in lumea asta, ar fi orice altceva si reduceri.

De ce sunt reducerile atat de importante pentru mine?! In primul rand, desi sunt pasionata de fashion, la un nivel destul de mic momentan, recunosc ca nu ma lasa mana sa investesc in tinute haute couture sau vintage sau, dimpotriva, in cele mai noi piese semnate de diferite case de moda. De asemenea, merg pe principiul ca, pentru a arata bine, sub nicio forma nu trebuie sa ai multi bani. Eleganta, stilul si atitudinea nu depind de suma de bani pe care o detii. O prietena spunea candva: „Dar ce? Eu port banii cheltuiti pe haine sau hainele insele?”. Nimic mai adevarat!

In al doilea rand, haideti sa fim onesti si sa recunoastem ca ni s-a intamplat de nenumarate ori sa dam niste bani pe o haina, ca mai apoi sa ne dam seama ca materialul nu era de fapt chiar atat de bun, pielea pantofilor era atat de subtire incat abia o puteai numi piele sau alte situatii similare. Atunci de ce sa nu astept perioada reducerilor si sa cumpar un produs la pretul pe care il merita din plin si sa fiu scutita de a plati brandul? Nu contest nicio secunda faptul ca anumite piese vestimentare din materiale ca matasea sau casmirul merita bani multi,  poti fi sigur ca investitia e de lunga durata, dar acele piese chiar costa o gramada de bani.

In alta ordine de idei, dupa cum spune si numele articolului meu, am pregatit o tinuta care a costat sub 50 de euro. Da, e adevarat si nu glumesc. Asadar, in fotografii port pantofi Fulah Sugah via Miniprix (4,5 euro), rochie via Miniprix (5,8 euro), curea marca H&M (10 euro) si ceas marca Six (25 euro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *