How to write memories

How to write memories

La ceas de seara, m-am trezit vorbind despre nunti.  Tot dadeam scroll pe Facebook, cand imi apare un filmulet de la o nunta. Si desi sunt sceptica atunci cand vine vorba de nunti si sentimentalismele de genul acesta, filmul asta m-a facut sa ma uit la inca vreo 10. Bine, se pune la socoteala si faptul ca omul din spatele lor imi e prieten de cativa ani.

Si e un om dedicat, care a facut din nimic o afacere pe care sa o iubeasca si sa fie motorul lui zilnic. Despre RB Films sunt cateva cuvinte de spus. Pasiune, creativitate, frumos, bucurie. Dar sunt cele mai frumoase cuvinte. Si partea cea mai placuta e ca, din pasiunea si munca lui, Robert aduce bucurie enorma tuturor persoanelor cu care colaboreaza.

Uitandu-ma la clipuri, nu am putut sa gasesc doua povesti la fel. Ai spune ca daca vorbim despre nunti, subiectul e acelasi. Dar in cazul lui Robert nu e asa. Stie sa gaseasca elementul surpriza pentru fiecare cuplu in parte. Si la fel se intampla si cu filmulete pentru botezuri sau alte evenimente speciale din viata oamenilor. Robert nu doar filmeaza, ci da glas si imagine sentimentelor si bucuriei, ca peste ani, ele sa fie la fel ca  in prima zi.

Am ales video-ul de mai jos pentru ca sunt oameni frumosi din orasul meu natal si a fost deosebit sa ii urmaresc, dar toate filmele au ceva special si ar fi minunat sa arunci o privire pe site.

Iar ei sunt eroii.

1223456

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *