Skip to main content

Funny stuff. De multe ori nu pot avea grija nici de mine. De fapt, nu stiu daca nu pot, ci mai degraba mi-e lene sa fac asta. Rezolv lucrurile, dar o fac uneori cu intarziere, mananc numai cand aproape ma doare stomacul, nu beau ceai si fac patul doar daca vin prietenele la mine si incep sa faca inspectia in dormitor.

Mama mi-a zis ca ar trebui sa adopt un animalut, sa vad cum e sa port si grija altei fiinte. Da, ma incanta ideea teribil. Dar nu stiu care e rationamentul. De unde incep si unde termin. Aici intervine o prietena buna de-a mea, care pleaca o perioada mai lunga de timp. Si vrea ca umilul meu apartament sa fie hotel pentru pretiosul ei catelus. Nu stiu ce rasa e sau chestii de genul, e adoptat.

Mi-a zis ca urmeaza sa vina la mine cu tot alaiul si toate jucariile si toate lucrurile catelusului. Ramane ca eu sa il perii, sa il hranesc, sa il iubesc si sa il plimb. Iar primul task e sa cumpar mancarea. Cum Eva, caci asa o cheama pe catelusa, e junior, de talie medie, cea mai potrivita mancare ar fi cea de la Brit junior mediu. Cel putin, stiu care e prima oprire. Ce urmeaza, ramane de vazut.

Wish me luck!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights