Tusurile de ochi E.L.F.

Tusurile de ochi E.L.F.

Daca intr-un articol anterior, adica acesta, am povestit despre un ruj hidratant rosu de la E.L.F., azi vreau sa iti povestesc despre doua tusuri de ochi, tot marca E.L.F., of course. Am descoperit modalitatea asta ieftina de a avea multe cosmetice acum ceva timp, iar de atunci imi comand contant cate ceva de acolo. Foarte des au si reduceri destul de mari, asa incat tentatia e de fiecare data mai mare.

Primul tus de ochi este stil creion. Initial nu ma atragea tipul asta de tus. Desi este mai usor de folosit, mi se pare ca e greu sa obtin un negru puternic. Nu ma intreba de ce, e o impresie de-a mea. Fiind la reducere, l-am cumparat si l-am tinut vreo 2 luni fara sa ma ating de el. Pana intr-o zi, in care mi-am ratacit tusul preferat prin casa, ma grabeam si inevitabilul s-a intamplat. Am folosit tusul creion. Si am ramas surprinsa sa reusesc sa fac niste codite perfecte cu el.

Are o consistenta cremoasa, putin mai groasa decat celalalt tus, iar culoarea este mata. E cool pentru ca e subtire si poate fi usor de transportat in geanta. Si am descoperit ulterior ca este si waterproof, fapt pe care nu l-am cunoscut atunci cand l-am comandat. Tipic mie!! Priveste-l mai jos.

DSCF6645

DSCF6652

DSCF6647

DSCF6649Cel de-al doilea tus este cel clasic, dar extrem de vital pentru machiajul meu de zi cu zi. Cred ca m-am mai laudat eu cu skill-urile mele de make-up, care sunt nule. Prin urmare, tusul de ochi si rujul rosu sunt cosmeticele de care nu ma pot lipsi. Tusul pe care ti-l prezint acum e putin mai pretentios si necesita mai multa atentie atunci cand il aplici. Are o culoare putin sidefata si este foarte elegant. Ca si consistenta este mai lichid. L-as folosi cu precadere la evenimente mai importante. Dar daca esti fana eyeliner, asa cum sunt eu, il vei folosi in fiecare zi.

DSCF6671

DSCF6691

DSCF6693

DSCF6662

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *