Skip to main content

Revin la Cosmobeauty, eveniment care a insemnat pentru mine mai mult decat ma asteptam. Am plecat acolo cu gandul ca sunt partener media si m-am intos cu ceva trucuri „furate” de la profesoara mea de make-up, Mirela Ecobici. Short story, Mirela m-a sunat inainte de eveniment, spunandu-mi ca ar vrea sa merg ca asistenta a ei la o demonstratie live pe care avea sa o tina la Cosmobeauty. Eu oricum mergeam  acolo, caci eram partener media, iar sansa de a fi alaturi de Mirela si sa o vad lucrand mi s-a parut de nerefuzat. Zis si facut!

Sambata m-am prezentat la Sala Polivalenta, am dat cateva ture pe acolo, normal ca mi-am si cumparat cate ceva ca n-aveam cum sa rezist tentatiei si apoi m-am instalat la standul celor de la Atelierele ILBAH, unde fac eu cursurile. Initial, nu aveam nici cea mai vaga idee care vor fi sarcinile mele de asistenta, insa Mirela m-a bagat direct in treaba si, desi am inceput cu stergerea pensulelor si alegerea culorilor, am sfarsit prin a desena la propriu corpul unei fete.

Mi-a tremurat mana ingrozitor. Imi tremura tot corpul, de fapt, pentru ca eram urmarita de multe persoane si cel mai tare imi era teama ca voi strica ceva din minunatiile pe care Mirela le facea. Dar ea m-a sustinut pe parcursul celor doua ore si m-a incurajat constant, asa cum mi-a promis inca de la primul curs ca va face. In final, am mai bifat ceva pe lista lucrurilor pe care nu credeam ca le voi face vreodata, BODYPAINTING (la nivel de incepator, but still).

A fost foarte tare, de la culorile care ma ameteau, efectiv, la discutiile cu modelul, care a fost o tipa extrem de draguta si care m-a ajutat foarte mult, pana la atmosfera si profesionalismul Mirelei, totul a fost fantastic pentru mine.

Normal ca la final am simtit ca puteam face mai mult si puteam chiar sa fiu un real ajutor pentru Mirela, cred ca emotiile si teama de a nu face ceva gresit m-au tinut pe loc. Dar a fost si o lectie de curaj si incredere pentru mine, iar pe viitor voi fi mai sigura pe puterile mele.

Mai jos, iti las si niste poze, caci trebuie sa te bucuri si tu de minune.

10540867_772450066195657_2307549753516142943_o

DSC_0501

DSC_0440

DSC_0435

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights