Skip to main content

Pana de curand, nu eram adepta targurilor. De niciun fel. Am mai mers prin liceu la cateva targuri de universitati si le mai ochesc pe cele de carti, dar si de cele din urma m-am cam saturat. Cel putin in ultimul timp, nu am gasit niciodata vreo mare reducere care sa merite.

In schimb, m-am „specializat” in targurile de beauty. Si am fost la cateva recent care au meritat efortul de a ma deplasa ( prin ploaie, uneori ) pana la ele. Si m-am gandit sa insir cateva motive pentru care e bine sa mai vizitezi si altfel de targuri.

Preturi reduse

Acum, ca oriunde, nu-s reduceri de 90%. Dar exista reduceri considerabile, demne de luat in calcul. Ori brandurile nu fac reduceri pe site-urile lor sau in magazinele care le comercializeaza produsele decat atunci cand trebuie sa lanseze o gama noua sau cand se cam invechesc pe raft. Ideea e ca daca nu ti le-ai dorit asa tare incat sa le cumperi pana la acel moment, sunt slabe sansele sa iti doresti cand tocmai se lanseaza ceva nou. Pe la targuri mai gasesti si produse care inca sunt in trend la o reducere bunicica.

Cunosti branduri noi

Aici ma refer la branduri mai micute, dar despre care exista posibilitatea sa ai surprize placute. Mi s-a intamplat de mai multe ori sa imi placa standul sau sa ma atraga faptul ca sunt naturiste, desi numele brandului nu rezona cu nimic din mintea mea. Le-am folosit produsele si am descoperit ca ma ajuta. I-am cautat pe net si pot comanda online.

Networking

Ca bloggerita, e important sa cunosti constant oameni noi si sa ochesti noi posibilitati de colaborare. La astfel de evenimene dai peste alte bloggerite de beauty si e super cute sa discuti cu un om si offline. De asemenea, sunt prezenti reprezentanti ai multor branduri, incat trebuie sa ai suficiente carti de vizita la tine ca sa le imparti peste tot pe unde treci.

Demonstratii live

Daca urmaresti make-up artistii pe Facebook sau bloguri, afla ca daca mergi la targurile de beauty, ai toate sansele sa ii vezi muncind live. De cele mai multe ori, sunt invitati make-up artisti, hair stylisti si poti vedea live coafuri, machiaje, unele fantezie, altele de zi sau bodypainting, cum ti-am prezentat eu intr-un articol anterior.

In alta ordine de idei, m-am hotarat sa promovez si targuri de beauty despre care mai aflu pe ici, pe colo, unde poti merge nestingherita si petrece timp printre cosmetice&co. Asadar, duminica are loc Girls Boutique Expo. Uite numai ce nume dragut are! Va avea loc la Ellegance Spa, in zona Aparatorii Patriei, de la ora 10:00 la 18:00. Intrarea este libera.

Printre expozanti se regasesc Flormar, Les Professionnels Magazine, Morfose, dar si numerosi reprezentanti ai salonului Ellegance, care sunt acolo pentru a promova serviciile pe care ei le ofera.

Eu am sa le fac o vizita, voi face si cateva poze, poate ne si vedem pe acolo. Daca nu, reveniti aici pe blog, caci am sa postez cateva poze.

unnamed

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights