Skip to main content

Am zis cumva in articolul anterior ca cea mai mare provocare pentru mine este sculptarea fetei?! Tin sa rectific ceea ce am spus. Machiajul bronzant este cea mai mare provocare ever,  desi un machiaj care imi place enorm. Imi place pentru ca se folosesc nuante foarte sidefate, chiar daca e vorba de machiaj de zi. Si se folosesc brown-uri mai inchise sau mai deschise si mult auriu. Si pe langa asta, iti da impresia ca abia te-ai intors de pe plaja. Fie vorba intre noi, la tenul meu de Alba ca zapada, noroc cu machiajul bronzant, ca altfel nu ma crede nimeni ca am fost si eu la plaja.

Si de data aceasta ( cat noroc sa ai?! sau nu ) fata care imi era colega de echipa a fost machiata pe jumatate de Mirela, profesoara mea de make-up de la Atelieriele ILBAH, iar eu a trebuit sa reproduc intocmai machiajul inceput de ea. Am glumit la faza cu lipsa norocului, pentru ca, pana la urma, e o provocare foarte tare si ma simt suuuper mandra cand reusesc sa fac tot machiajul sa para facut de o singura persoana. Intr-adevar, nu incurajeaza prea tare creativitatea, caci am un model de machiaj pe care trebuie sa il urmez, insa ma ajuta acum, la inceput de drum.

Si acum te intrebi care e provocarea propriu-zisa. Pai provocarea e pudra bronzanta. Mai exact, aplicarea ei. Prima data trebuie sa alegi nuanta potrivita, mai rosiatica, mai maronie, depinde de tenul fetei. Dupa care trebuie sa ai o precizie de invidiat, pentru ca daca aplici in zonele nerecomandate, s-a ales praful de tot machiajul. Dupa care trebuie sa ai grija de cantitatea de pudra pe care o aplici, pentru ca altfel risti sa te alegi cu o pata super inchisa la culoare, pe care nu o mai difuzezi cu nimic. Mi s-a intamplat mie. Norocul meu e ca  nu a fost atat de vizibil si am putut rezolva, asa incat Irina, modelul meu, a putut pleca la job cu acel make-up.

Iar in final, va las cu pozele, ca ele sunt cele mai graitoare. Aveti si o poza cu temele mele. M-au rugat mai multe fete sa postez si poze cu tema facuta, asa ca vi le arat pe cele cu machiaj grafic.


watermarked-DSC_0328

watermarked-DSC_0336

watermarked-DSC_0338

DSCN9422

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights