3 tipuri de produse pe care ţi le poţi lua de pe E.L.F

3 tipuri de produse pe care ţi le poţi lua de pe E.L.F

Ce produse E.L.F va recomand (2)

Despre pasiunea mea pentru produsele originale E.L.F probabil că ştiţi deja. Abia aştept să scriu un review pentru o paletă pe care mi-am luat-o recent de la ei, însă vreau să vă arăt şi câteva tipuri de machiaj pe care le recomand eu, cu nuanţe primăvăratice şi puţin îndrăzneţe. Asta necesită puţin timp, aşa că până atunci m-am gândit să vă recomand câteva categorii de produse pe care eu le-am încercat şi care mi-au plăcut foarte mult.

Să ne înţelegem, eu vorbesc în termeni de calitate şi preţ, iar produsele E.L.F excelează când vine vorba de preţuri mici, calitate bună.

Promit că în foarte scurt timp să revin cu review mult mai detaliat al tuturor produselor E.L.F. pe care le am eu în colecţie. Acum le voi numi punctual, în ideea în care vreţi să încercaţi şi nu ştiţi în ce direcţie să vă îndreptaţi atenţia.

1. Corectoarele E.L.F

Pentru mine au funcţionat de minune. Mi-am cumpărat 2 tipuri, unul este stick, iar celălalt este asemenea unui gloss. Primul este foarte cremos şi persistent. Este primul corector al cărei nuanţă mi se potriveşte perfect. Cel de-al doilea este mult mai light, nu are o acoperire atât de mare, însă este perfect pentru un machiaj transparent sau chiar un machiaj de zi.

* Am o obsesie cu machiajul de zi, chiar încerc să recomand cât mai multor fete să nu îşi încarce tenul cu prea multe produse şi să opteze pentru cele mai light. Într-adevăr, nu au o acoperire mare, însă a merge pe natural este cea mai bună alegere.

2. Rujurile E.L.F.

Eu am încercat doar rujuri din gama Studio. Sunt rujuri cremoase, hidratante, nu foarte persistente, cum e şi normal, dar asta mă interesează mai puţin. Au o varietate mare de culori, însă eu am culori mai închise, as usual. Recomand şi nuanţele deschise. Sunt perfecte pentru primăvară şi fiind aşa hidratante, completează minunat un look natural.

3. Paletele E.L.F

Oh, vin în nişte cutiuţe super elegante şi simpatice. Au diverse palete, de la blush + fard, fard+ruj etc. Cu o bază foarte bună, vă poate ieşi un machiaj foarte, foarte bun. De exemplu, poţi găsi paleta cu nuanţe Nude, ori paleta pentru Smokey. Eu am una cu 80 de culori, am cam tot ce îmi trebuie la acest moment. Bine, trebuie să recunosc că tot mi-aş mai lua câteva.

Mai este un produs care mi-a plăcut la nebunie. Este un fel de bază de machiaj pentru ochi. Vine sub forma unui gloss. Este cremos şi foarte sidefat şi chiar îmbunătăţeşte calitatea machiajului. Iar ca să fiu sinceră, eu l-am folosit de câteva ori şi pe post de fard de ochi pentru că îmi luminează privirea.

Un sfat este să urmăriţi constant reducerile şi promoţiile. Ce-i drept, de multe ori stocurile se golesc rapid, dar eu am urmărit site-ul lor constant şi am reuşit să găsesc de fiecare dată ce mi-am dorit.

P.S. Acum sunt reduceri de 30%. You should take a look!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *