Am reusit sa termin 4 produse luna aceasta

Am reusit sa termin 4 produse luna aceasta

DSCN9851

Bun. Pentru om care îşi cheltuie mai toţi banii pe produse cosmetice şi de îngrijire devine foarte greu să îşi termine resursele. Am văzut foarte des la fetele din blogosferă tipul acesta de articole şi mă tot gândeam când termin şi eu ceva ca să pot scrie.

Nu mă înţelegeţi greşit, nu am sertare întregi de produse, dar e suficient să ai 3-4 din fiecare categorie, că deja devine greu să le termini.

În martie, am reuşit să termin total 4 produse. Este vorba despre un demachiant Ivatherm, un gel de duş Bottega di LungaVita ( primit în cutia Pick&Dazzle ), un ruj PUPA şi un fond de ten Vichy. Din fericire, toate produsele mi-au plăcut, nu au existat dezamăgiri, din contră, se poate vorbi de dragoste la prima vedere.

Demachiant Ivatherm Aquafil Light

La fel cum s-a întâmplat cu toate produsele Ivatherm, m-am îndrăgostit de acest lapte demachiant şi cred că este singurul produs pe care l-am terminat în mai puţin de o lună. Punem la socoteală şi faptul că are 200ml, deci vorbim de o cantitate destul de mare.

  • Este pentru ten sensibil, mixt sau normal.
  • Este foarte light şi răcoritor pentru ten.
  • Hipoalergenic şi, bineînţeles, testat dermatologic.
  • Este foarte uşor de folosit. Se aplică pe un disc demachiant şi se masează uşor pe toată suprafaţa feţei şi chiar pe gât, dacă este necesar.

Preţ: 50RON.

*La acest moment, pe site-ul Ivatherm, poate fi găsit cu o reducere de 50%, la preţul de 25RON.

xdgfbgfhxds

Gel de duş Bottega di LungaVita

Din păcate, acest produs face parte dintr-o gamă care se găseşte numai prin serviciul Pick & Dazzle. Iniţial nu am fost foarte atrasă de parfum, are o aromă de plante. Eu sunt obişnuită cu aromele foarte dulci de vanilie, caramel, cafea s.a.m.d. Însă, după duş, nu mai era atât de pregnant mirosul de iarbă, ci mai degrabă miroseam a ceva fresh, nedefinit, dar fresh.

Ambalajul este foarte drăguţ şi elegant, deşi nu asta e prioritar, bineînţeles. Dar un produs poate caştiga teren, dacă are un design aparte.

Nu cunosc preţul acestui produs, căci, după cum spuneam, a venit în cutiuţa Pick&Dazzle, alături de alte produse.

hvg

Fond de ten Vichy Normaderm Teint

Acest fond de ten face parte din preferatele mele ever. Ce-i drept, e mai potrivit pentru vară. Este foarte light, are o acoperire medie, matifiază tenul şi simt că îl lasă să respire, ceea ce pentru mine contează foarte mult. Ei spun că este pentru tenul cu probleme. Eu nu prea îl văd aşa. S-a potrivit perfect tenului meu, care este mixt şi fără niciun fel de probleme speciale.

Un punct în plus este faptul că au această nuanţă 15- Opal, care este foarte, foarte deschisă la culoare pentru tenul meu de Albă ca Zăpadă. Nu găsesc de fiecare dată un fond de ten care să nu fie mai închis decât gâtul meu.

  • Este pe bază de apă termala. ( perfect pentru vară sau ten gras )
  • Este non-comedogenic. Asta înseamnă că nu închide porii ce se pot transforma în comedoane a.k.a. puncte negre.
  • Este hipoalergenic.

Preţ: 67RON, în farmaciile Catena ( de acolo l-am achiziţionat eu )

fhgtrrre

 

Rujul Pupa Milano New Chic

Trebuie să spun încă de la început că rujul despre care voi vorbi este un ruj pe care l-am cumpărat acum 3 ani. Eu m-am chinuit foarte mult să ţin din el tot acest timp ( I mean it! ) pentru că a fost primul meu ruj roşu şi are valoare sentimentală. L-am folosit numai la ocazii speciale, dar, în sfârşit, am ajuns în punctul în care nu îl mai pot folosi. Oricum, şi-a servit scopul mult şi bine, iar acum trece la categoria de obiecte de suflet.

Am vrut să vorbesc despre el, pentru că e vorba mai mult de poveste decât de produs în sine. Pentru mine rujul roşu a marcat trecerea de la copilă/ adolescentă la femeia în devenire care sunt şi în momentul de faţă. Mai mult decât atât, a fost prima mea investiţie reală într-un produs mai scump decât îmi permiteam în mod normal. Motiv pentru care a fost şi singurul produs de care prietenele mele nu aveau voie să se atingă ( mean girl :)) ).

  • Este un roşu intens, nuanţa 22.
  • Este cremos, dar foarte persistent.
  • Ambalajul e fantastic, vine la pachet cu o oglindă mică. Aviz fetelor care se dau cu ruj oriunde, nu numai la baie ( like me ).

La acea vreme am dat pe el 80RON şi l-am cumpărat de la un butic de cosmetice din oraşul meu natal. Îl puteţi găsi pe site-ul lor aici.

DSCN9868

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *