Cât costă fața mea

Cât costă fața mea

Well, urăsc numele acestui tag. Mi se pare o expresie ce duce mult spre superficial, dar e o realitate pe care noi, fetele, o întâlnim aproape în fiecare zi. A fost un tag ce a circulat printre bloggeriţele noastre perioada asta, în care li s-a cerut să facă un preţ al produselor pe care le pun pe faţă zilnic sau destul de des. E un exerciţiu util, oamenii îşi pot da seama din asta cât investim în apariţiile noastre zilnice. Şi aici nu mă refer strict la bloggerite, ci la toate fetele din lumea asta.

Începem cu baza de machiaj, care e destul de light în timpul zilei.

1. Corect Nyx – 33 RON. Este un corector cremos, am găsit la ei o nuanţă foarte potrivită pentru tenul meu alb. Are pigmenţi galbeni şi chiar îmi ascunde cearcănele, căci eu cam pentru asta îl folosesc. Nu am imperfecţiuni pe restul feţei, aşa că e potrivit pentru nevoile mele.

6

2. Fond de ten Vichy Normaderm- 77 RON. Am mai vorbit despre acest fond de ten. Este o minunte pentru faţa mea. E uşor, pe baza de apă, nu îmi încarcă tenul şi totuşi reuşeşte să îmi ofere o acoperire medie.

4

3. Pudra compactă Max Factor Creme Puff – 32 RON. Nu ştiu ce să vă spun despre această pudră. Îşi face rolul cum trebuie, nu îmi încarcă tenul şi miroase şi frumos.

3

Urmează machiajul propriu-zis.

1. Baza pentru machiajul ochilor E.L.F – 9 RON. Mie îmi plac produsele E.L.F., dar asta ştiţi deja. Despre această bază de ochi pot spune că ajută foarte mult la fixarea fardului, nu are o culoare puternică, deci nu influenţează machiajul. Şi costă puţin.

7

2. Paleta cu 3 culori Deborah – 30 RON. Ştiu că produsele Deborah nu se mai comercializează în România la acest moment. Eu am cumpărat această mică paletuță de la un outlet din Constanţa când am fost în vacanţă. Şi asta se întâmpla acum în jur de 3 ani. Nu am folosit-o prea mult la acel moment, însă acum am revenit la ea, pentru că e un brand super bun şi dacă tot am învăţat să mă machiez, why not?!

2

3. Mascara Avon Super Shock – 29 RON. Este un mascara pe care îl folosesc de extrem de mult timp. Este unul dintre produsele căruia i-am rămas fidelă în toţi aceşti ani de când am început să mă machiez. În primul rând, dă volum. În al doilea rând, îmi face genele mai negre. Ce-i drept, când e nou-nouţ, îmi încarcă puţin genele, dar pe măsură ce se mai usucă, mi se pare că devine din ce în ce mai bun. Ciudat, ştiu.

10

4. Eyeliner E.L.F. – 15 ron. Este tipul creion. Îl ador. Nu se transferă, e super uşor de folosit, negrul este intens. Și mai e și waterproof.

9

5. Creion de sprâncene Nyx – 18 RON. Eu îl folosesc cu dublu scop, atât pentru ochi, cât şi pentru sprâncene. Are puţin sidef şi e cremos.

8

6. Blush Sleek – 30 RON. E o nuanţă de piersicuță, arată foarte bine pe tenul meu alb.

5

7. Ruj Farmasi – 10 RON. Este singurul meu ruj într-o nuanţă neutră. E cremos, hidratant. Nu este foarte vizibil şi necesită reaplicare la anumite perioade de timp. Dar pentru machiajul de zi cu zi mi se pare potrivit.

1

TOTAL: 10 produse – 283 RON

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *