Skip to main content

Dragile mele prietene, acum puteţi toate să vă măritaţi, căci la cursul de machiaj profesional Atelierele ILBAH am învăţat cum să machiez o mireasă. Şi mai mult decât atât, a fost cel mai bun machiaj al meu de până acum. Judecând după faptul că şi data trecută am zis acelaşi lucru, înseamnă că evoluez şi fac machiaje din ce în ce mai bune. Happy me!

Pe parcursul a două şedinţe, Mirela, profesoara noastră, ne-a lăsat să facem un make-up de la început până la final, fără să punem întrebări şi luând singure deciziile. Nu pot să zic că a fost o provocare, pentru că am început să am încredere în instinctele mele. E adevărat, multe sunt şi situaţiile când am nevoie de confirmări, atât de la profa, cât şi de la colegele mele.

Eu am ales pentru „mireasa mea” nuanţe pământii, deşi ea mi-a spus că are buchetul verde. Da, am şi simulat machiajul de probă, discuţiile care au loc în mod normal între make-up artist şi mireasă. A fost destul de interesant. Fetele au şi glumit mult pe tema asta şi deja am început să povestim toate cum va arăta nunta perfectă.

Revenind la machiaj, am decis să îi fac machiajul de tip cut crease, ea având o pleoapă destul de mare şi eu mult spaţiu de desfăşurare. La final, nu am mai ţinut aşa mult cont de regulile machiajului respectiv, ci am mai adăugat eu nişte umbre acolo unde am simţit nevoia. Nu am pus gene false, pentru că şi-a dorit un look foarte natural. În schimb, eram la un pas de a-i pune un ruj într-o culoare puternică. De vină-i obsesia mea pentru rujuri foarte închise la culoare sau în culori puternice. Apoi am revenit la normal şi i-am aplicat o culoare neutră, care mi se pare că se potriveşte perfect machiajului.

De-ajuns cu vorbăria! Mai jos, puteţi admira opera mea de artă în minunatele poze. E primul Before&After ca lumea pe care îl fac. Me very proud!

page

 

watermarked-DSC_0040

watermarked-DSC_0047

watermarked-DSC_0054

watermarked-DSC_0043

watermarked-DSC_0044

 

 

 

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights