Ma inscriu ori nu ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging by L’OREAL?

Ma inscriu ori nu ma inscriu la Scoala de Beauty Blogging by L’OREAL?

 

sadfdsadfg

E o întrebare dificilă pentru mine. Deşi îmi place să cred despre mine că-s o persoană curajoasă, care ştie că dacă nu există risc, nu există nici posibilitatea unui câştig, am momente în viaţă în care nu mă simt pregătită pentru anumite etape.

Şcoala de Beauty Blogging reprezintă pentru mine, în momentul de faţă, o provocare ( poate cea mai mare din ultimul timp ), un ideal, o oportunitate şi o sursă imensă de inspiraţie. Îmi doresc mult să particip la aceste cursuri. Fiecare dintre temele propuse de organizatori mi se par vitale pentru o bloggeriţa de beauty, fie şi la început de drum ( cum îs eu ), fie deja experimentată.

Bun, acum că v-am împărtăşit ceva gânduri ce îmi tot dădeau târcoale, urmează să vă povestesc şi ce înseamnă Şcoala de Beauty Blogging by L’OREAL, ce se află deja la a treia ediţie. Este vorba despre nişte cursuri, cu o durată de 4 săptămâni, împărţite pe 4 teme: Styling, Make-up, Video, Foto. La finalul fiecărui curs, „studentele” vor primi teme sub formă de brief. Desigur că vor exista şi note, iar bloggerița cu cea mai mare notă pe săptămână va caștiga şi un premiu.

Există şi un premiu mare, mare de tot, oferit la final – „Perfect Blog Kit”.

Sunt multe detalii interesante, pe care le puteţi citi direct pe Şcoala de Beauty Blogging by L’OREAL.

Well, ce părere aveţi? Am vreo şansă? Să îmi asum riscul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *