Recomandarea săptămânii – ce poți să îți iei din Jumbo

Recomandarea săptămânii – ce poți să îți iei din Jumbo

Ai putea spune că orice. Seriously, găseşti de toate acolo. Şi mai presus de toate, la nişte preţuri foarte mici. Auzisem de Jumbo de la o prietenă şi din momentul acela a intrat pe lista de magazine în care trebuie neapărat să ajung. Dar nu reuşeam niciodată. Cum îmi rezervam o zi pentru asta, cum apăreau chestii de făcut chiar în ziua aceea.

Dar minunea s-a întâmplat! Fiind ziua prietenei mele, ştiam exact ce avea nevoie şi bănuiam că voi găsi în Jumbo. Atunci mi-am mai adunat încă 2 prietene, căci nu pot pleca fără armata mea nicăieri, şi am pornit pe lungul drum către acest magazin.

Odată ajunsă acolo, cred că au foast cele mai grele cumpărături din viaţa mea. Aş fi vrut să pun în coş jumătate din magazinul ăla. Dar am încercat din toate puterile să mă rezum la ce aveam nevoie şi ce mi-a plăcut în mod special. Bineînţeles că am plecat de acolo cu o listuță făcută pe telefon cu ce aş vrea să mai cumpăr next time. Dar până data viitoare, haideţi să vă arăt ce mi-am luat acum şi ce vă recomand.

1. Borcănaș pentru limonadă. 

Vara, mai mult ca oricând, beau multă limonadă. E răcoritoare, e foarte sănătoasă, e uşor de făcut. Am deja acasă o carafă în care o pun pe toată, dar mi-am dorit un recipient mai special din care să pot bea cât stau la birou sau mă uit la un film sau ce mai fac eu prin casă.

Şi am găsit aici un borcănaş absolut fabulos, cu o gaură în capac, unde pot introduce un pai. Şi m-a costat 5 RON.

17

 

2. Termos roz. 

Caut de foarte mult timp un termos. Pusesem ochii pe cele de la Starbucks, însă nu am ajuns niciodată să fac cumpărături de la ei. După care am găsit acest stand minunat în Jumbo, cu muuuuulte modele de termosuri, care mai de care mai simpatice. Mi-a fost puţin greu să îmi aleg unul, dar noroc cu fetele mele că mi-au dat repede argumente pro şi contra pentru fiecare dintre ele.

Am ales unul roz, extrem de cute, care are pe deasupra un soi de cauciuc fin. A venit la pachet şi cu instrucţiuni de curăţare şi păstrare, ceea ce mi se pare un plus. Am dat pe el 25 RON. Cam aşa se găseşte şi-n alte magazine.

page

3. Ramă alba din lemn.

A fost o perioada în viaţa mea când eram disperată după rame foto. Când m-am mutat la Bucureşti, am realizat că am prea multe şi nu prea am unde să le mai pun şi le-am lăsat pe multe dintre ele la ai mei. Acum mai am doar două rame, pe care le ţin pe birou, una cu o poză alb-negru cu mama, când era tânără şi extrem de frumoasă ( şi acum e la fel de frumoasă ) şi cealaltă cu o poză cu mine şi părinţii mei, de la absolvirea liceului.

Am zis că e loc pentru încă o ramă, dar de data aceasta cu un mesaj motivaţional, mai glamorous aşa. A costat 8 RON.

14

4. Colivie alba adorabilă.

Petrecând mult timp pe Pinterest, am observat nişte colivii albe folosite ca decor, care au devenit un fel de laitmotiv. Că mă uităm la un balcon, un living room sau un dormitor, găseam o colivie din asta pe acolo. Şi bineînţeles că mi-am dorit şi eu una micuţă, drăguţă, pe care să o ţin pe masa de toaletă. Şi am găsit în Jumbo, la preţul de 8 RON.

13

5. Lumânări

9 din 10 fete colecționează și au casa plina de lumânări. Ma încadrez și eu în cele 9. Prin orice magazine home design merg, lumânările sunt primele după care mă uit.

Şi la acect capitol, Jumbo stă foarte bine. Au foarte multe lumânări, care mai de care mai parfumate şi mai simpatice. Deocamdată, mi-am luat doar 2 care mi-au plăcut în mod special.

Prima este cu aromă de vanilie şi se găseşte într-un borcănaş atât de drăguţ. Are un miros puternic aşa, dar încă n-am aprins-o să văd cum se simte. A costat 5 RON.

Cea de-a doua este anti-tabac, scrie că are arome lemnoase. Pentru nasul meu seamănă mai mult cu ceva parfum bărbătesc. Dar mi-a plăcut mult. Vine într-o cutiuţă de metal, de asemenea, simpatică. A costat 6 RON.

11

12

 

Şi mi-am mai luat o agendă, dar pe care am uitat să o pozez. Are o coperta foarte colorată şi plină cu mesaje motivaţionale şi a costat 4 RON.

Am găsit cadou şi pentru prietena mea. Voiam să îi iau un suport pentru cosmetice şi am găsit unul cu sertăraşe roz. Şi am asortat şi un suport de pensule tot roz. A fost foarte fericită.

Pe wishlist se găsesc mai multe, dar în principal mai vreau nişte perne de la ei şi nişte tablouri din lemn.

Sunt curioasă ce părere aveţi voi de acest magazin şi ce vă luaţi de acolo.

4 Replies to “Recomandarea săptămânii – ce poți să îți iei din Jumbo”

 1. Uuuuundeee eee magazinul asta? Cu chestiute asa dragute si cu preturi asa mici, chiar e greu sa nu lasi toti banii acolo.
  Imi place mult colivia *eu stau mult pe tumblr si am vazut o gramada si acolo* si borcanasul de limonada 😀

  1. Hey, Ioana,

   Il gasesti ori in Berceni, unde am impresia ca este cel mare, ori in Theodor Pallady, unde cred ca este mai mic.

   Eu am fost in Berceni. Am mers cu tramvaiul 25 pana la capat, iar de acolo am luat RATB 220 inca vreo 3-4 statii.

  1. Buna, Rux,

   Suportul a costat undeva in jur de 15 RON. Se gasesc pe mai multe dimensiuni, daca imi aduc aminte bine, si preturile difera.

   Oricum ar fi, sunt destul de ieftine. Iti recomand sa dai o tura pe acolo. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *