Skip to main content

Ok, inainte sa te sperii de titlul articolului, trebuie sa stii ca e ceva cat se poate de funny, dar helpful, in acelasi timp. Ceea ce ai citit mai sus reprezinta numele antrenamentelor de aerobic de la sala LadyFIT Gym, unde Cori Gramescu a decis ca orele de antrenament sa fie denumite in limba romana, intr-o forma cat mai funny, pentru ca femeile sa nu mai fie asa speriate de sport si de ideea de a merge la sala. Sunt peste 40 de programe ce intra in strategia de primavara a acestei sali, pe cele 3 niveluri de intensitate: incepator, mediu si avansat.

Plăcere, bucurie, bunăstare sufletească, vocație, devotament. Toate acestea sunt valori în care echipa mea de la LadyFIT împreună cu mine credem și pe care încercăm să le transmitem prin tot ce facem și clientelor noastre. Le încurajăm pe femei să fie mândre de ceea ce sunt, de feminitatea lor și de faptul că își dau silința să facă lucruri bune pentru mintea și pentru corpul lor. Femeile care vin la LadyFIT sunt oameni obișnuiți, nu atleți din reclame la branduri de sport celebre, și ele trebuie tratate ca atare, nu prin comparație cu imagini ale unor sportive care au făcut mișcare toată viața”, a spus Cori Grămescu.

Un abonament la aceasta sala costa 246 lei pe luna, iar pentru eleve si studente ( de asta iubesc studentia ) pretul este de 150 lei pe luna, cel mai mic pret de pe piata, raportat si la zona centrala in care se afla sala.

 

Despre Cori Gramescu am mai vorbit, gasiti si un interviu cu ea chiar aici.Va sfatuiesc sa aruncati un ochi si pe site-ul ei, posteaza des retete foarte interesante si dupa ce cititi ce scrie, e imposibil sa nu va placa femeia Cori Gramescu.

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights