Cu ce farduri îmi încep primăvara

Cu ce farduri îmi încep primăvara

Nu mă pot abţine niciodată de la cumpărături, dar probabil asta citiţi pe orice blog de beauty, ori fashion. E normal să se întâmple asta, căci odată ce te acaparează această pasiune,e greu să îi faci faţă. În altă ordine de idei, încep să mă pricep destul de bine la make-up ( me very proud ), motiv pentru care îmi adun resurse în micul meu kit de machiaj. Recent mi-am înnoit acest kit cu nu mai puţin de 6 farduri noi. 4 dintre ele sunt sidefate, iar celelalte 2 sunt mate. Dar hai să vă povestesc puţin despre fiecare în parte.

1. Melkior

Încep cu ele pentru că-s cele mai noi. Mi le-am comandat săptămâna trecută, le-am găsit la reducere, 13RON bucata. Trebuie să recunosc că aceste 3 nuanţe nu le aveam în nicio paletă, deci a fost o investiţie bună. Dincolo de asta, cele sidefate îmi plac foarte mult. Pe cel mat încă nu ştiu în ce combinaţie îl voi folosi. Nu am mai încercat nuanţa asta până acum, dar fiind la modă, am zis să îi dau o şansă.

Nuanţa fiecărui fard o veţi găsi pe amabalaj, iar mai jos se află şi o poză cu swatch-uri. Menţionez că fardurile se văd aşa în soare, la lumina zilei.

1

2

3

4

2. E.L.F.

Pe lângă paleta minune pe care mi-am luat-o de la ei, dar căreia îi păstrez un articol special, am mai luat şi un fard pe care cred că o să îl folosesc la sprâncene, până la urmă. A costat 9RON. Dar sunteţi obişnuite cu aceste preţuri, atunci când vorbim despre produse de la acest brand. Nu m-a impresionat foarte tare, dar e un produs bun. Nu e atât de sidefat precum celelalte, dar nici preţul nu este comparabil. Cumva îi voi găsi eu o întrebuinţare, cum am zis mai sus, pare bun pentru stilizarea sprâncenelor. Mai jos aveţi poze detaliate.

5
Nuanta Mocha Swirl

 

6

3. Nyx

Şi acum să vorbim despre pigmenţii de la Nyx, care pentru mine sunt ca un star dust. Jur! Deci în momentul în care deschid capacul de la borcănaş, zboară sidef în toate părţile, zici că acum mă trezesc teleportată în lumea lui Barbie. Lăsând gluma la o parte, pigmenţii sunt fantastici, sunt foarte buni şi, deşi vorbim despre o cantitate mică de produs, la un preţ de 18RON, merită fiecare bănuţ. Presupun că vă daţi seama că nu e nevoie să pui mult produs pe pleoapă, ci puţin şi difuzat bine. Efectul e uimitor! Dar hai să vedeţi voi în poze.

7

8
Nuanta Rust

 

9
Nuanta Mocha

 

10

 

Ați încercat ceva din ce am eu aici? Cum vi se par? Ori aveți alte branduri/ nuanțe de recomandat? Le aștept cu drag!

 

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *