Skip to main content

Am revenit la lucruri mai serioase la cursul de machiaj profesional Atelierele ILBAH, adică am trecut de la machiajul fantezie sau cel de îmbătrânire la machiajul glamour. De bază în acest tip de machiaj este sideful. Se folosesc culori sidefate în machiajul ochilor, se pune iluminator pe osul pometelui, iar rujul cremos este înlocuit de mult gloss. În rest, e la alegerea ta ce tip de machiaj adopţi, fie că vorbim de machiaj de seară sau unul de zi sau smokey sau tehnica creionului.

Trebuie să vă mărturisesc că iniţial îmi doream un machiaj de seară în nuanţe sidefate de auriu, iar pliul conturat cu negru. Bineînţeles că, neatentă fiind, nu am calculat faptul că baza mea de machiaj a fost argintie. Combinaţia dintre argintiu, auriu şi negru sidefat s-a transformat brusc în verde sidefat. Dar pentru că timpul nu mi-a permis să demachiez şi să revin la planul iniţial, am continuat în maniera asta şi am ajuns la un machiaj de zi, mai sidefat aşa.

Restul etapelor sunt cele obişnuite, am stilizat sprâncele, am conturat ochiul cu eyeliner, am aplicat iluminator pe pomete ( nu ştiu cât de bine reiese asta din poze ) şi am aplicat un gloss pe buzele superbe ale modelului meu.

În încheiere, aş vrea să îmi cer scuze pentru un lucru. Niciodată până acum nu am scris ce produse am folosit, ceea ce este puţin problematic. Însă nepostând în mod normal machiaje, căci până de curând nu eram specializată pe aşa ceva, creieraşul meu n-a procesat ideea că e necesară şi această secţiune în articolele mele. Fac această promisiune către voi, în continuare mă voi îngriji şi de lucrul ăsta, iar data viitoare, pe lângă machiajul pe care îl voi realiza, voi scrie şi un articol cu produsele pe care le-am folosit până acum la cursuri şi pe care le recomand.

Vă las în compania fotografiilor cu machiajul glamour.

Kisses & Hugs!

 1

2

3

4

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights