My recommendations for your spring make-up kit

My recommendations for your spring make-up kit

A venit primăvara, oameni buni, ceea ce, evident, vedeţi şi voi dacă vă uitaţi pe geam. Dar pentru mine înseamnă cea mai cool perioadă din an pentru că sunt adepta mocasinilor, a jeanşilor, a sacourilor, a cămăşilor, obiecte vestimentare pe care nu le prea poţi purta vara când e căldura aceea infernală. Dar nu despre haine vreau să vă vorbesc acum, ci despre produsele cosmetice care alcătuiesc umilul meu kit de make-up de primăvară.

Pentru că vremea e mai caldă şi, în general, nu suport să am prea multe produse pe ten într-o zi obişnuită, fără evenimente, conferinţe ș.a.m.d., încerc pe cât posibil să folosesc produse cremoase, hidratante, care să îmi lase tenul să respire. Uneori, dacă împrejurările îmi permit, ies chiar şi nemachiată.

Haideţi să povestim puţin pe rând despre fiecare produs pe care îl folosesc în momentul de faţă pe tenul meu şi de ce vi-l recomand.

spring make-up kit, produse cosmetice de primavara

1. Crema CC Gerovital 

Această cremă a fost mega lăudată de blogosfera românească şi, pe bună dreptate, e un produs minune şi pentru mine. CC vine de la Color Control, deci pe lângă ideea de hidratare, această cremă uniformizează foarte bine tenul. Bineînţeles că nu are o acoperire la fel de mare ca fondul de ten, însă pentru mine e de ajuns pentru că nu am probleme prea mari cu tenul. Îmi luminează faţa şi îmi dă un aspect foarte fresh. Este exact ceea ce trebuie pentru această perioada a anului. Să ştiţi că şi prietenele mele m-au bombardat cu întrebări în momentul în care am început să o folosesc zilnic şi le-am recomandat cu drag acest produs.

Poate fi găsită în 2 nuanţe: pentru ten deschis şi pentru ten închis. Cea pentru ten deschis, cum am şi eu, are un miros fantastic de zmeură. Îmi place la nebunie.

Preţul pe site-ul Farmesc este de 17,88 RON , dar eu am găsit-o în Auchan cu 15 RON.

crema CC Gerotival

2. Corectorul Nyx

Trebuie să recunosc că am şi eu un mic complex când vine vorba de fățuca mea şi anume cearcănele. La mine sunt mai mult pungi sub ochi, iar partea mai uşoară a problemei este faptul că nu-s vişinii sau de-o culoare prea diferită faţă de restul feţei, aşa că mi-e relativ uşor să le acopăr. Am încercat multe corectoare, iar momentan am rămas la cel de la Nyx. Este foarte cremos,acoperă bine şi am găsit şi o nuanţă potrivită tenului meu foarte alb.

Eu l-am comandat pe make-up shop și a costat 33 RON.

corector Nyx

3. Blush crema Teeez

Aici e puţin incoret faţă de voi, pentru că acest blush cremă vine numai în cutiuţa Pick&Dazzle şi e mai greu de găsit, dar este singurul blush cremă din colecţia mea de make-up şi îmi şi place la nebunie. Brandul Teeez este unul olandez, l-am căutat pe Internet, dar nu am putut găsi un preţ. Nuanţa este Classy Coral, arată foarte natural pe tenul meu. Şi are un amabalaj extrem de fancy. Ideea de bază e că vă recomand să încercaţi blush-uri cremă, se găsesc şi la alte brand-uri, iar mie mi se par potrivite pentru perioada asta.

Țin să menționez că le recomand fetelor cu ten ca al meu, adica uscat. Nu cred că avantajeaza tenul gras, dar puteți testa chiar voi.

blush crema

4.Lac de unghii Essence 

Mda, sărim direct la ojă, pentru că atunci când am editat poza, evident că nu am numerotat într-o ordine logică. Dar să zicem că am încheiat cu baza, lacul de unghii e de tranziţie şi urmează să povestesc despre machiajul propriu zis.

În ceea ce priveşte manichiura, îmi place ca imediat cum se face cald afară să încep să îmi pun pe unghii culori puternice, primăvăratice.

Am primit cadou această ojă de la Essence şi mi se pare perfectă pentru primăvară. E vorba, de fapt, despre o noua gama de lacuri de unghii, numită Gel Nail Polish, în care avem un set format din bază, lac de unghii şi top coat. Se presupune că rezistă mai mult şi arată exact ca manichiură făcută la salon. De lene, încă nu am testat sistemul ăsta şi am aplicat direct lacul de unghii, dar promit că revin cu păreri.

Dacă vă interesează doar lacul de unghii în această culoare, puteţi găsi în Auchan, la preţul de 8 RON.

gel nail polish, lac de unghii turcoaz, oja essence,

5. Mascara Avon Super Shock

Când îmi place un produs, îi rămân loială mult, mult timp, indiferent dacă între timp apar multe alte produse care merită încercate. Aşa se întâmplă cu mascara de la Avon, pe care o folosesc încă din liceu şi tot timpul şi-a făcut treaba foarte bine. E o mică ciudăţenie legat de acest produs. Devine din ce în ce mai bun pe măsură ce se mai usucă. Nu ştiu de ce, dar ăsta e adevărul. Îmi oferă volum la gene şi mi le face foarte negre. În schimb, nu mi le lungeşte prea mult, dar nu mă deranjează acest aspect.

Îl puteţi comanda din cataloagele Avon şi costă 18 RON.

mascara Avon, mascara Super Shock

6. Ruj Avon

Nu în ultimul rând, rujul pe care l-am folosit în ultimul timp este un ruj cremos de la Avon, într-o nuanţă neutră de roz. Este un ruj hidratant şi mi se pare, de asemenea, potrivit pentru perioada asta.

Se găseşte în cataloagele Avon şi nu costă mai mult de 15 RON.

ruj roz, ruj Avon7.  Creion Nyx

Deşi nu mă machiez primăvara decât la ocazii speciale, îmi place totuşi să îmi conturez puţin ochii. Nu folosesc eyeliner, ci doar creion. De asemenea, nu folosesc negru, ci maro închis. Am găsit creionul de la Nyx, care are şi puţin sidef. Îmi place foarte mult, are un aspect natural atunci când îl aplic. Şi e potrivit pentru ritualul meu de make-up, but no make-up.

Este nuanța Bronze Glitter și îl găsiți pe site-ul make-up shop, la prețul redus de 9 RON.

PicMonkey Collage

 

 

Mă puteți urmări și pe Facebook, Instagram si Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *