Skip to main content

Love Yard Sale

Şi dacă tot v-am vorbit într-un articol anterior de experienţa mea cu Irina Markovits, acum este cazul să vă asigur că pun în practică ceea ce am învăţat de la ea.

Nu pot să spun că am 3 dressing-uri de haine, însă am adunat în ultimii ani destule pe care acum nu le mai port, fie pentru că le-am cumpărat dintr-un impuls de femeie nebună după cumpărături şi am realizat că nu mi le doream aşa tare, fie nu mă mai încap. Yep, crudul adevăr este că mi-am schimbat puţin proporţiile, dar suficient cât unele obiecte vestimentare să nu mă mai cuprindă.

Este foarte greu pentru mine să mă despart de fiecare haină pe care o am în şifonier, pentru că cele mai multe dintre ele sunt cumpărate din economiile mele, altele sunt primite cadou sau luate cu ocazii speciale, iar altele sunt de la părinţii mei, iar la acelea ţin cel mai mult. Încerc numa să fiu responsabilă şi să accept faptul că stau degeaba pe umeraşe şi merită să fie purtate şi de alte fete, mai ales că-s ca noi şi poate vor deveni piese preferate pentru cele care le cumpără.

Aşadar, m-am înscris la ediţia din weekend-ul viitor a Love Yard Sale, un eveniment al cărui concept probabil că l-aţi intuit deja. Unele gagici vând haine mişto, alte gagici le cumpără. De data aceasta, este o ediţie numai cu bloggerite de fashion. 11 blogerite, pe 11 iulie, începând cu ora 11:00, pe Dianei 11 ( Have a cigar ). Pretty cool, huh?

De asemenea, va exista şi un invitat special, Luana Ibacka, jurnalist şi realizator tv, şi poate prima tipă pe care mi-o aduc aminte vorbind despre modă încă de când eram în generală or something like that. Cred că se numea Star Style emisiunea pe care o modera. So, abia aştept să o întâlnesc!

În curând, adică atunci când termin de selectat hainele, voi face fotografii, ca să vedeţi exact cu ce vin şi dacă vă tentează ceva, vă aştept cu mare, mare drag sâmbătă pe 11 iulie, la Have a cigar.

P.S. Intrarea este gratuită.

Mă puteți urmări și pe Facebook,Instagram și Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights