Manichiură ca la salon? Să testăm sistemul Gel Nail Polish de la Essence

Manichiură ca la salon? Să testăm sistemul Gel Nail Polish de la Essence

1

Ca să ştiţi cu cine aveţi de-a face, eu, Cristiana Cornea, în urmă cu mai puţin de 2 ani, nu eram în stare să îmi fac o manichiură. Mai mult de lac de unghii transparent sau într-o culoare nude nu reuşeam să îmi pun pe unghii. Din când în când, îmi convingeam o prietenă cu mâini dibace să mă mai aranjeze şi pe mine. No, în timp şi cu exerciţiu, am ajuns la nivelul la care manichiura mea arată decent. Dar bineînţeles că nu mi-a fost de ajuns să am manichiură îngrijită şi frumos făcută, am început să mă uit cu jind la manichiura aia de la salon, care are gel şi ce naiba mai are şi îţi mai bagi şi mâinile într-un aparat. Ei, treabă complicată!

Aproape că sunt convinsă să merg să îmi pun gel pe unghii la manichiuristă. Dar nu sunt decisă 100% pentru că eu am unghii destul de sensibile şi moi şi am tot citit pe net poveşti terifiante despre cum arată unghiile după ce îţi pui gel pe ele. Anyway, ştiu că până nu încerc şi eu măcar o dată, nu am cum să ştiu că şi la mine va fi la fel.

Dar până una alta, am primit la Beauty Swap by BeautyBarometer un set pentru manichiură, care zice el că, dacă îl folosesc, o să am manichiura ca la salon. Setul este format din Base Coat, Lac de unghii şi Top Coat. Unde mai pui că m-au nimerit şi la culoare, căci turcoazul ăla e favoritul meu când vine vorba de manichiură de primăvară-vară.Mai aveam şi eu o nuanţă lila foarte sidefată, care îmi plăcea foarte mult. Nu e din aceeaşi colecţie, dar baza şi top coat-ul merg cu orice ojă.

Trebuie să recunosc că l-am primit acum ceva timp, dar am fost extrem de ocupată în ultima perioadă, încât nu am avut timp să testez acest set. Numa că mâine am o şedinţă foto şi trebuia neapărat să mă ocup de manichiură. Şi am zis bine! testăm ojele de la Essence.

1. Am aplicat Base Coat. E ca un lac de unghii, dar mai vâscos. Se usucă foarte repede.

2. Am aplicat oja de la Maybelline, nuanţa 292.

3. Am aplicat top coat. Este ca un lac de unghii ce protejează oja şi o face să reziste mai mult.

Am ales să pun oja de la Maybelline şi nu cea de la Essence pentru că îmi doream în mod special această culoare. V-am prezentat, însă, şi ce nuanţe am în colecţie mea de la Essence. Sunt oje bune, pe care le recomand. Poate next time fac un articol şi cu ele.

Now, adevărul e că, după ce aplic top coat-ul, oja străluceşte mai mult, e mai rezistentă şi mă simt mai în siguranţă când vine vorba de manichiura mea. Aşteptări foarte mari nu am şi chiar voi număra zilele în care oja mea va fi intactă pe unghii. Promit să updatez articolul cu o poză cu manichiura peste o săptămână.

Voi ce credeţi? Aţi testat acest sistem?

Kisses & Hugs

Base coat  Top coat
Base coat – 14 lei Top coat – 14 lei

Gel nail polish – 8 lei Colour & go – 9 lei
Cam asa arata manichiura cu base coat + top coat + oja Maybelline

Mă puteți urmări și pe Facebook,Instagram și Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *