Protecție de vară cu Ivatherm

Protecție de vară cu Ivatherm

Dragostea mea cu brandul Ivatherm loveşte din nou!! Deja am terminat crema hidratantă pe care am folosit-o tot sezonul rece şi e cazul să trec la o crema potrivită sezonului suuuuper cald. Am nevoie de protecţie UVA, UVB şi IR şi chiar mă întrebam dacă cei de la Ivatherm vor scoate ceva nou anul acesta.

Nu a fost nevoie să mă gândesc prea mult, că am şi primit mail de la Iulia, în care mă anunţă de apariţia acestei noi creme SUNLIGHT 50+, care promite să protejeze pielea de efectele radiaţiilor, dar şi să o hidrateze. Se aplică înainte de expunerea la soare, atât pe faţă, cât şi pe gât şi decolteu. Nu conţine parabeni şi este testată dermatologic. Are în compoziţie filtre solare, Antileukine 6® (Extract de alge brune), Physavie (Fruct de Physalis).

Acum că am terminat cu detaliile despre produs, hai să vă scriu aici un mini rezumat despre radiaţii şi ce au efecte asupra pielii.

Radiațiile UV declanșează reacții foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediată și pe termen lung a pielii și părului. UVA penetrează pielea mai profund decît UVB, ceea ce determină afectare pe termen lung.

Radiațiile IR (IR–A, IR–B; IR–C) sunt responsabile de efectul de încălzire a pielii și generează cei mai mulți radicali liberi. 65% din IR-A penetrează epidermul și dermul, atingând țesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important în îmbătrânirea prematură a pielii.

Radiațiile IR erau considerate benigne, însă cercetările recente au arătat că:

  • Determină formarea de radicali liberi la nivelul dermului și reduc semnificativ capacitatea anti-oxidantă a pielii;
  • Distrug fibrele de colagen, reduc elasticitatea și fermitatea pielii, determinând îmbătrânirea și formarea ridurilor;
  • Degradează matricea extracelulară și alterează proteinele structurale ale dermului.

 

Mi-a promit Iulia că îmi trimite această cremă pentru testare şi sunt super încântată din acest motiv. Dar dacă nu aveţi răbdare un review de la mine şi vreţi să o testaţi mai repede, o puteţi găsi în farmacii sau în magazinul online www.ivatherm-shop.ro la prețul recomandat de 62 lei.

SUNLIGHT 50 ML

Mă puteți urmări și pe Facebook,Instagram și Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *