Skinny Tint Foundation MustaeV

Skinny Tint Foundation MustaeV

Am avut ocazia să testez zilele acestea un nou fond de ten, de care,  vă spun încă de la început, m-am îndrăgostit. Este vorba despre un fond de ten de la MustaeV, pe care l-am primit de la Tavia, de la Chicprofile. De fapt, am primit 4 mostre exact pentru a încerca fondul de ten de la ei, un brand cu care eu nu am mai avut contact până acum.

Despre MustaeV vă pot spune că sunt un brand din Korea, lansat în 2009 şi stabilit într-o zonă din Seoul denumită Mecca frumuseţii. Chiar dacă a fost lansat în urmă cu puţin timp, oamenii din spatele brandului au experienţă de 60 de ani în dezvoltarea şi furnizarea de produse către companii internaţionale de cosmetice. Mai multe detalii despre ce fac ei şi despre viziunea lor, puteţi găsi şi pe site.

Hai să trecem la ce ne interesează cel mai mult şi anume testarea unui produs din portofoliul lor. Vorbim despre fondul de ten Skinny Tint Foundation, nuanţa Innocent, adică cea mai dechisă. O să împart în categorii ca să fie mai uşor de urmărit.

1.Acoperire

Eu nu am un ten cu probleme, aşadar nu-s foarte multe de acoperit la faţa mea. Ar fi doar cearcănele, câteva coşuri ocazionale şi câte diferenţe de culore, la modul că tot timpul sunt mai rozalie în obraji şi am nevoie de uniformizare. Din fericire, la momentul acesta, am un coş imens pe faţă. Nu mă înţelegeţi greşit, nu îmi place să am aşa ceva pe faţă, dar a fost momentul prielnic pentru mine să văd cât de bine poate fi acoperit cu acest fond de ten.

Mă declar mulţumită în ceea ce priveşte acoperirea. Mi se pare că mi-a uniformizat perfect tenul şi veţi vedea cel mai bine în poza de jos, cu before & after.

* Ei spun că este un fdt cu acoperire medie. Cred că depinde foarte mult de tipul de ten şi cu ce probleme va confruntaţi.

IMPORTANT! Pentru a vedea poza în mărimea iniţială, puteţi da click pe ea.

before&after Mustaev

2.Rezistența

Aş putea spune că este unul dintre cele mai importante aspecte pentru mine. Am zile când alerg non-stop şi, uneori, chiar nu am timp să retuşez make-up-ul sau nu am nici unde. Iarăşi, am zile când renunţ la micuţa trusă de make-up din geantă pentru că trebuie să car şi aparatul foto şi nişte cafea şi, eventual, şi nişte fructe sau gustări şi am nevoie ca fondul de ten să fie întreg pe faţa mea, fără pete, fără să curgă şi altele asemenea.

Am avut neplăcerea să testez fonduri de ten de la branduri cu pretenţii şi în care mi-am pus toată încrederea şi să descopăr după numai 2 ore că s-a scurs sub ochi şi arată absolut îngrozitor.

Cu privire la acest aspect, mă declar, de asemenea, mulţumită. L-am pus pe faţă în jur de ora 11:00 dimineaţă, iar la ora 20:00 arăta chiar decent. Menţionez că în acest interval am mâncat, am băut, mi-am mai pus mâinile pe faţă, deci l-am expus unor condiţii normale cu care eu mă confrunt într-o zi oarecare.

O singură observaţie am de făcut. La final de zi, aspectul fondului de ten a fost cam prăfos. E posibil să se datoreze şi faptului că am avut pielea cam uscată zilele acestea, dar am vrut să menţionez şi acest aspect.

3.Consistența

Am testat multe fonduri de ten şi, în general, m-am îndrăgostit iremediabil pe cele pe baza de apă. Asta pentru că sunt mai light, simt că îmi respiră tenul şi nu mi-l încarcă.

Fondul de ten de la MustaeV este foarte cremos şi foarte fin. Nu am descoperit încă dacă este pe bază de ulei sau pe bază de apă, nu scrie nici pe site, iar pe mostră este scris în limba lor, pe care eu nu o înţeleg. Însă îmi place mult, îmi dă senzaţia de piele catifelată şi un aspect foarte fresh.

4.Alte detalii

  • Este rezistent la apă.

După ce l-am aplicat, am fost la baie să mă spăl pe mâini şi nu s-a şters de pe degetele mele. By the way, în majoritatea cazurilor, îmi aplic fondul de ten cu degetele, mi se pare că se aşează cel mai bine. Am vreo 3 pensule de fdt, dar cred că le-am folosit de max. 4 ori pe mine şi de mai multe ori pe nişte prietene.

Este un aspect important pentru că, vară fiind, mai transpiri, mai stai în căldură şi atunci e important să fie waterproof.

  • Are spf 20.

Am înnebunit în ultimul timp cu protecţia solară. Am produse specifice de vară, de la creme, balsamuri de buze şi de păr. Faptul că acest fdt are spf 20 reprezintă un maaaare plus pentru mine.

  • Este foarte hidratant.

După ce l-am aplicat, pielea mea a devenit suuuuper fină. Deci îmi venea să mă mângâi singură pe faţă încontinuu. Pe lângă acoperire, dă un aspect catifelat pielii şi, deşi l-am aplicat în 2 straturi, tenul nu arată încărcat deloc.

Mai jos veţi vedea ce alte nuanţe sunt disponibile. Acest fond de ten costă 33 $ şi poate fi găsit pe site-ul MustaeV. O veste bună este faptul că livrează în absolut orice colţ al lumii, aşa că avem acces la produsele lor. Iar transportul pentru România costă 18 $. Din câte am citit la ei pe site, comanda ajunge în 15-20 de zile.

Skinny Tint Foundation MustaeV

 Skinny Tint Foundation MustaeV

Skinny Tint Foundation MustaeV

Mă puteți urmări și pe Facebook,Instagram și Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *