Cum să te îmbraci la un eveniment în familie

Cum să te îmbraci la un eveniment în familie

Niciodată nu am ştiut care este ţinuta potrivită pentru un eveniment la care se strânge tot familionul. Vorbesc aici de nunţi, botezuri, onomastici, tăierea moţului şi alte asemenea. No, dacă ar fi după mine, lejer ar fi primul lucru la care m-aş gândi. Apoi intervine mama, care spune că nu pot să merg oricum, că vine unchiul X şi verişoara Y, care tocmai s-a măritat etc. Credeţi-mă pe cuvânt că nu numai în filmele americane se întâmplă treaba asta, ci şi la noi. Diferenţa e că, privind la alţii e funny, când ţi se întâmplă ţie, e al dracului de trist.

Dar hai să nu ne abatem prea mult de la subiect. Navigând pe site-ul celor de la Adona, am găsit un concurs cute, care provoacă bloggeriţele să scrie un articol despre ţinute cu obiecte vestimentare de pe site-ul lor. Cum eu trebuie să merg weekend-ul ăsta la tăierea moţului finutei mele, a intervenit vechea problemă. Ce să port? Mai lejer, că-i petrecere în familie, dar nici prea lejer, că sunt năşică. Şi uite aşa, mi-a venit ideea să fac nişte colaje cu ţinute, în mai multe stiluri, ca mai apoi, avându-le în faţă, să pot lua o decizie.

1. Casual, relaxed mood

Sinceră să fiu, sunt fană a acestui tip de rochie. Vara asta, cel puţin, mi-am cumpărat vreo 4 în stilul ăsta. Îmi place că este puţin largă, dar suficient cât să stea bine, are buzunare şi îmi dă un aer foarte relaxat. Aş purta-o pe aceasta cu sandale cu platformă, pentru că-s foarte comode, însă, în acelaşi timp îţi dau un aer de eleganţă. Nişte bucle relaxate le văd potrivite perfect în context. Iar geanta plic completează minunat ţinuta.

rochie: http://www.adona.ro/rochie-aria.html

geanta: http://www.adona.ro/plic-lora.html

12

2. Hipster wannabe style

Am ales numele ăsta pentru că vorbim despre o ţinută cu accente boho chic, hipsteresti. O rochie lungă neagră este mereu potrivită, nu cred că există ocazie cu care să dai greş purtând-o. Pe de altă parte, există riscul că ţinuta să fie banală, dacă nu ştii cum să o accesorizezi. Tocmai de aceea, am ales o geantă în nuanţa mint ( pe care o ador ). Aş asorta nişte sandale romane până la genunchi, super comode. Şi bineînţeles, o coafură care să fie în asentimentul întregii ţinute.

rochie: http://www.adona.ro/rochie-noemi.html

geanta: http://www.adona.ro/geanta-chloe.html

2.2.

3. Practical, but classy

Am numit-o practică, dar elegantă, pentru că nici la această ţinută nu aş vedea tocuri. Rochia are eleganţă şi feminitate şi i-aş pune sandale joase, foarte fine şi simple, din câteva barete. Geanta, de asemenea, o văd practică, fiind încăpătoare, dar elegantă, datorită eşarfei legate de mâner. Cocul de balerină este, din punctul meu de vedere, cea mai bună alegere pentru vremea de afară, dar şi cea mai simplă.

rochie: http://www.adona.ro/rochie-anya.html

geanta: http://www.adona.ro/geanta-azalea.html

3.1

Dacă m-aţi întreba care-i ţinuta favorită, mi-ar fi greu să răspund. Toate 3 sunt ţinute pe care le-aş purta cu lejeritate şi în care m-aş simţi în largul meu. Depinde foarte mult şi de locaţia evenimentului, însă în cazul meu, probabil că ultima ţinută ar fi cea mai potrivită. Asta pentru că mama mi-ar arunca o grămadă de lucruri să le ţin eu, iar geanta e potrivită pentru aşa ceva. Probabil că tata va vrea să bea un pahar de vin, motiv pentru care voi fi şi şofer, iar sandalele fără toc sunt absolut necesare. Aşa că rochia elegantă şi feminină va salva situaţia, ajutându-mă să fac şi eu parte din tablou.

Voi ce părere aveţi?

One Reply to “Cum să te îmbraci la un eveniment în familie”

  1. Hehe! Tocmai m-am înscris și eu la concurs! Mie îmi place a doua ținută, mă atrage foarte tare rochia, ba chiar am integrat-o și eu într-un outfit. Dacă vrei, te poți uita la mine pe blog, este printre ultimele articole publicate! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: