Cum ma machiez la o întâlnire

Cum ma machiez la o întâlnire

Make-up de zi

Și când zic întâlnire,  nu ma refer nicidecum la un date,  ci la diferitele întâlniri pe care le am de-a lungul unei zile normale.  Cu greu le-aș nu-mi business, de cele mai multe ori sunt destinate anumitor colaborări în ceea ce privește blogul.  Prefer de fiecare data sa întâlnesc omul cu care e posibil sa lucrez și sa schimb câteva vorbe face to face.

Cum blogul pe care scriu este unul de beauty,  consider ca imaginea este una foarte importanta și nu mi-aș permite sa apar la o întâlnire cu cearcăne și parul ciufulit. Dacă eu scriu despre make-up și îngrijire,  evident ca și felul în care arat trebuie sa reflecte asta.

Azi vreau sa va prezint un make-up puțin mai îndrăzneț,  pe care eu l-am purtat ieri,  când am avut nu mai puțin de 4 întâlniri.  M-a făcut sa ma simt sexy și încrezătoare în mine și ceea ce fac.

Trebuie sa va spun ca machiajul nu e realizat de mine,  ci de buna mea prietena,  Alexandra,  care va ieși curând în lume cu măiestria ei în culori și pensule.  Momentan, dorește sa isi termine cursurile de make-up,  sa fie cu actele la zi.  Dar eu vreau sa ii promovez puțin talentul și ne mai jucam din când în când cu machiajele.

make-up de zi

machiaj de zi

machiaj de zi

Pentru machiajul ochilor s-au folosit nuanțele Taupe, Boxed si Gift Basket din noile palete Sleek.  Ochii au fost conturați,  de asemenea,  cu fard, iar mascara pe care am folosit-o este Avon Super Shock.

paleta sleek

paleta sleek

In ceea ce privește baza,  a fost nevoie de o combinație intre doua fonduri de ten,  Maybelline și Flormar.  By the way, găsiți fondul de ten Maybelline în Kendra,  la un preț de nimic,  27 RON.

fond de ten Maybelline, fond de ten Flormar

Blush-ul folosit este Sleek,  nuanta Rose Gold.  Este un blush absolut fantastic. M-am îndrăgostit iremediabil de el.

blush sleek

Alexandra mi-a sculptat foarte puțin fata,  cu pudra Baolishi,  care se găsește pe 1001cosmetice.ro.

pudra Baolishi

Pe buze am purtat rujul Essence, în nuanta It’s nude time,  peste baza de creion Jordana.

ruj essence

Cam asa arata un make-up de zi pentru mine.  Nu e ceva foarte sofisticat,  dar nici prea simplu.  Merg pe ideea ca dacă tot fac efortul de a pune machiaj pe fata,  măcar sa merite.

Sunt curioasa ce părere aveți de alegerea mea.  Voi cum va machiați pentru zilele cu multe întâlniri și multi oameni noi?

make up zi

2 Replies to “Cum ma machiez la o întâlnire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: