Noul vin de la Cramele Recaş, Muse Day & Night

Noul vin de la Cramele Recaş, Muse Day & Night

Vinerea trecută mi-am luat prietena de mână şi am mers împreună la o degustare de vinuri, în minunatul La Muse. Trebuie să recunosc că este pentru prima dată când merg la un astfel de eveniment, iar pe vremuri mi se părea un ambient foarte select şi aristocratic. Mi-am menţinut această percepţie despre degustarea de vinuri, în ideea în care chiar cred că ai nevoie de talent nativ pentru a te putea bucura de aroma unui vin. Unde mai punem la socoteală că şi tata este foarte pasionat de vinuri, le colecţionează şi cumva mi-a indus această plăcere de a bea vin.

Revenind la evenimentul nostru, cei de la Cramele Recaş au lansat un vin rose, Muse, care vine în două variante: Day şi Night. Aşa cum ne povestesc oamenii de acolo, gama Muse este un tribut adus unui stil de viaţă cosmopolit şi rafinat. Conceptul Muse se bazează pe ideea de complementaritate fericită, dar și opoziție, între zi și noapte, între soare și lună ca muze primordiale.

Cu un gust savuros și arome exotice, Muse Day ne poartă într-o călătorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri şi iasomie, acompaniate de note fine de piersici şi cireşe, în timp ce Muse Night promite seri lungi şi elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

Bucurându-se de inovaţii tehnologice unice pe piaţa românească de vinuri, sticla Muse Day promite o închidere perfectă datorită dopului său de sticlă cu autoermetizare. În plus, ambalajul trece printr-un proces de sablare integrală pentru o protecţie suplimentară a vinului împotriva acţiunii directe a razelor solare. Astfel Muse Day poate fi savurat întreaga zi la plajă sau la piscină fară ca gustul său să fie afectat. Sticla Muse Night poate deveni cel mai rafinat şi la modă accesoriu al petrecerii datorită unui tip special de vopsea luminescentă ce străluceşte sub lumina ultravioletă, pentru ca elementele de culoare albastră ale ambalajului să obţină un efect tridimensional inedit.

Terminând detaliile despre aceste vinuri, petrecerea de lansare a.k.a. lansarea de vinuri a fost foarte frumos organizată. La Muse este un pub/club foarte mişto, a fost bine ales. Muzica mi-a plăcut tare mult, atmosfera la fel. Au avut şi un band mişto, Publika, ce a cântat live.

Mai jos veţi găsi mai multe poze, care surprind foarte frumos ce s-a întâmplat acolo. Enjoy!

Lansare vin  Muse, Day&Night

 

Lansare vin Muse, Day&Night

Lansare vin Muse, Day&Night

Lansare vin Muse, Day&Night

Lansare vin Muse, Day&Night

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *