Nu s-a terminat sezonul nunţilor, aşa-i?

Nu s-a terminat sezonul nunţilor, aşa-i?

Din seria lucrurilor care apar constant pe Facebook fac parte şi mesajul „Casă de piatră!” şi poza cu mireasa ori ginerele. În momentul în care întru pe Facebook pentru puţină inspiraţie şi dau scroll şi găsesc numai nunţi şi asta îmi dă ocazia să văd ce se mai poartă în materie de ţinute la un eveniment cum este nunta.

Mai mult decât atât, îmi dă ocazia să analizez trendurile în materie de mirese. Despre asta vreau să vă vorbesc astăzi, căci doar acest spaţiu este dedicat frumuseţii. Am avut ocazia să trec printr-o experienţă similară căutării rochiei de mireasă, deşi emoţiile nu se compară. Am fost în vizită la showroom-ul Călin Events, unde am stat la poveşti cu PR-ul şi owner-ul acestei case de modă despre povestea din spatele brandului şi modul în care lucrează ei.

Nu vă mai spun că în timp ce pipăiam fascinată materialele şi admiram pantofii de Cenuşăreasă, a venit o viitoare mireasă cu mama ei pentru proba la rochie şi am asistat la discuţiile pe care le aveau şi emoţiile prin care treceau. Locul este amenajat ca în filme, te urci pe un piedestal, iar oamenii dragi ţie, alături de oamenii de la Călin Events, se plimbă pe lângă tine şi se chinuie să găsească rochia potrivită sau să o ajusteze ca să te încadreze perfect.

Ei sunt specializaţi pe rochiile de prinţesă şi le au pe cele mai frumoase, conform unui studiu realizat de ei pe 620 de cliente în 2014-2015. Bineînţeles că pot face la comandă absolut orice model. Drept dovadă, veţi vedea şi în poze că au rochii diverse, care împacă toate gusturile.

Se cade să vă ofer şi câteva informaţii despre istoria brandului. Au lansat prima colecţie de rochii de mireasă în 2007, iar prima colecţie de rochii de seară în 2008. Toate rochiile lor sunt create şi produse în România.

O să vă povestesc mai multe şi despre rochiile de seară pe care le găsiţi la ei şi care pe mine m-au fermecat teribil, dar asta într-un articol viitor. Până atunci, vă las să vă bucuraţi de frumuseţile pe care vi le-am pregătit mai jos.

Rochii de mireasa Calin Events

Rochii de mireasa Calin Events

Calin Events

Set perle Calin Events

Rochie Josephine
Rochie Provence
Rochie Provence
Rochie Claudia
Rochie Claudia

DSC_0071

Rochie Rebecca
Rochie Rebecca
Rochie Sienna
Rochie Sienna
Rochie Sienna
Rochie Sienna
Rochie Sienna
Rochie Sienna

Date contact:

Showroom: Bucuresti, Str. Dr. Panait Iatropol, nr. 17, Sector 5 (zona Cotroceni),

Tel. 0730403275/0730403276/0730403283

E-mail office@calinevents.com

Facebook: Calin Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *