Make-up de zi cu Mustaev

Make-up de zi cu Mustaev

Acum ceva vreme v-am scris despre un fond de ten Mustaev, produs ce mi-a lăsat o impresie foarte bună. Despre Mustaev nu ştiam prea multe la acel moment, Tavia de la ChicProfile a fost cea care mi-a prezentat brandul coreean. Pentru că lucrurile au mers bine, iar colaborarea a continuat, acum a venit timpul să vă prezint şi două farduri, care, de asemenea, au trecut testul cu brio. Au rezistat foarte bine întreaga zi şi sunt suficient de pigmentate, încă să fie pe placul meu.

Culorile pe care le-am primit sunt destul de deschise, puţin tomnatice şi potrivite pentru un machiaj de zi, pe care să îl pot purta la birou. Trebuie să recunosc, totuşi, că de cele mai multe ori nu am timp sau nu am starea necesară să mă machiez. Dar există şi acele zile când mă trezesc happy şi zen şi aleg să port şi un machiaj care să reflecte asta.

Cele două nuanţe Mustaev sunt Dazzle Pink şi Julep. Au ambalaje micuţe, inteligent gândite şi uşor de folosit. Vin la pachet cu informaţii despre ingredientele pe care le conţin.

Am avut o mică ezitare în momentul în care am decis să le folosesc pentru prima dată, nuanţele de roz nefiind tocmai favoritele mele când vine vorba de machiajul ochilor. Am fost încurajată de prietena mea, care mi-a zis că, judecând după culorea ochilor, rozul ar trebuie să se potrivească de minune. Aşa a şi fost.

P.S. Nuanţa Julep poate fi cu succes folosită pe post de iluminator.

Mustaev eyeshadow

Mustaev eyeshadow

Mustaev eyeshadow

Mustaev eyeshadow

Ingrediente

DSC_0040

DSC_0044

Kisses & Hugs

One Reply to “Make-up de zi cu Mustaev”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *