My fav cleansers

My fav cleansers

demachiante

Acum două zile am fost în vizită la una dintre cele mai bune prietene ale mele, care se întâmplă să fie make-up artist. Mi-a pregătit ceva de mâncare, mi-a făcut o cafea şi m-a aruncat direct pe scaun. „Azi te machiez!” mi-a zis. Şi eu am fost de acord.

Rezultatul a fost unul remarcabil, aşa cum sper că aţi văzut pe pagina de Facebook a blogului. Însă, subiectul articolului de azi este cu totul altul: cu ce m-am demachiat seara, când am ajuns acasă. Favoritele din ultima perioadă sunt apa micelara de la Bioderma şi demachiantul bifazic Nivea.

De ce apa micelara Bioderma?

Este atât de răcoritoare, curăţă foarte bine şi nu necesită clătire. Nu are parfum, iar micelele care se găsesc în compoziţie captează impurităţile şi machiajul, păstrând echilibrul cutanat.

Se aplică foarte uşor, cu ajutorul unei dischete demachiante. Se curăţă faţa în mai multe rânduri, până consideraţi că s-a îndepărtat şi ultima urmă de machiaj.

O puteţi găsi în farmacii, supermaketuri şi preţul variază de la 20 RON la 70 RON, mai mult sau mai puţin, în funcţie de cantitate şi locul de unde cumpăraţi.

Eu am bidonasul mediu ca mărime şi l-am primit cadou la Beauty Swap By BeautyBarometer.

apa micelara Bioderma

De ce Nivea, demachiant bifazic?

Este perfect pentru produsele cosmetice rezistente la apă. Iniţial, fugeam de tipul acesta de produse, mi se păreau foarte greu de îndepărtat. Însă, după ce am descoperit demachiantul bifazic de la Nivea, nu mai am genul ăsta de probleme. Eu îl folosesc strict pentru machiajul ochilor, unde de cele mai multe ori aplic mascara waterproof. Mai mult decât atât, din câte am citit, este foarte delicat şi cu genele, datorită formulei bifazice.

E foarte uşor de aplicat. Se agită bine, bine, apoi se aplică pe ochi cu ajutorul unei dischete demachiante. Nu afectează cu nimic ochiul, nici în cazul lentilelor de contact.

Costă în jur de 15 RON, dar îl puteţi găsi şi mai ieftin, dacă prindeţi vreo reducere.

demachiant bifazic Nivea

La un nivel de bază, aceste două produse sunt suficiente pentru o curăţare eficientă a feţei. Bineînţeles, trebuie să completaţi cu hidratarea pielii, cu o cremă potrivită tipului de ten şi cu măşti săptămânale, adaptate, de asemenea, tipului de ten.

Voi ce demachiante folosiţi? Aveţi ceva recomandări pentru mine? Le aştept cu mare drag!

Kisses&Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *