Ce mai purtăm toamna | Pantalonii de lână

Ce mai purtăm toamna | Pantalonii de lână

Când spunem pantaloni, trebuie să luăm în calcul şi alte variante în afară de jeanşi. Putem descoperi nişte chestii elegante, foarte chic şi potrivite pentru perioada aceasta din an. Catifea, piele, lână, în culori deschise sau cu diferite imprimeuri, daţi-le o şansă! Dacă aveţi curaj, vă puteţi descoperi o nouă latură.

Azi vreau să vă vorbesc despre pantalonii din lână. Sunt foarte utili pentru că pot fi purtaţi şi în timpul iernii, deci dacă îi puneţi pe lista de cumpărături, bifaţi două anotimpuri.

Da, pot fi purtaţi la birou. Ştiu că multe dintre voi aveţi ţinută obligatorie pentru job (Thank God, la mine nu se pune problema de aşa ceva). Oricum, şi pentru ţinutele de birou există multe variante şi combinaţii, aşa încât să ieşiţi din zona strict business şi cumva, să nu mai simţiţi presiunea unei uniforme corporatiste.

Revenind, uitaţi aici o varianta chic, lejeră şi potrivită pentru orice tip de întâlnire pe care o puteţi avea într-o zi. Pantalonii sunt punctul de interes în intreaga ţinută şi se armonizează perfect cu negrul celorlalte piese. Bineînţeles că, dacă vrei şi ţi se permite o pată de culoare, ai voie să o faci, căci arată la fel de bine. Nu contest nici combinaţia cu ceva materiale preţioase, dacă, după birou, de exemplu, ştii că trebuie să ajungi la un eveniment mai glamorous.

Office outfit

Office outfit

Office outfit

Office outfit

Dacă suntem fanele stilului retro, suntem mai fashioniste şi ne place să ieşim în evidenţă prin ţinutele noastre, găsim şi pantalonii flared, adică foarte evazaţi. Trebuie să recunosc că eu, personal, iubesc această croială. Pot fi purtaţi la o ieşire în weekend, la o plimbare în parc, la un eveniment mai friendly etc.

Dar trebuie să mai ştiţi că există mai multe tipuri de pantaloni evazaţi. Eu v-am pus aici doar extremele, dintr-un soi de adoraţie pentru ţinutele cu acest tip de budigăi. În altă ordine de idei, priviţi cât de frumos se poate transforma o ţinută de zi ( pantalonii în carouri ) în ţinută de seară ( pantalonii gri din ultima poză ).

Flared Trousers

Flared Trousers

Flared Trousers

Flared Trousers

Următorul stil preferat de mine este cel degajat, relaxat. Vreţi o definiţie pentru asta? Nu cred că e nevoie, ştim cu toţii să îl abordăm. Priviţi pantalonii de mai jos, imaginaţi-vă un job într-o agenţie de publicitate şi o gagică cool, purtând tipul ăsta de pantaloni. Sau imaginaţi-vă o cafenea drăguţă şi o întâlnire cu prietenele, iar una dintre tipe poartă pantalonii ăştia. Ori chiar o ieşire la film cu iubitul. Well, ideea de bază este că sunt foooooarte versatili, uşor de pus în tot felul de combinaţii şi contexte, arată bine şi se simt bine.

Chill outfit

Chill outfit

Chill outfit

Chill outfit

 

Ia spuneţi-mi voi mie, aţi purta pantaloni de lână? Dacă da, unde şi cum? Dacă nu, de ce nu?

 

 

  • Sursă foto Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *