My Melkior Fall Lipsticks Collection

My Melkior Fall Lipsticks Collection

anigif1

 

A venit toamna, dragelor! Ştiu că ştiţi, dar e cel mai uşor mod de a începe un articol these days.

Şi pentru că a venit toamna, atât în garderobă, cât şi la cosmetice, o tranziţie către culorile tomnatice este în plin proces. Chiar acum, în timp ce scriu acest super articol şi beau un super cappuccino, port o rochie împletită super pufoasă grena.

Iar această super pufoasă rochie nu se putea asorta decât cu un ruj pe măsură. Am numărat în colecţia mea de rujuri nu mai puţin de 4 de la Melkior, brand de care m-am ataşat lately. Pentru că toate au nuanţe numa bune pentru perioada asta, iată că azi vi le prezint ( şi recomand ) pentru a va completa ţinutele călduroase şi zilele friguroase.

 

1.Deep love

Încep cu acesta pentru că este favoritul meu. Am fost îndrăgostită de rujurile închise la culoare de când mă ştiu şi de când m-a lăsat mama să port ruj. Şi continui să le iubesc, mi se pare că schimbă în bine orice look şi îmi dă starea necesară când vreau să „cuceresc” lumea.

În plus, persistă extrem de bine. Foarte multe fete m-au întrebat ce ruj am folosit şi cât de scump e. Mare era surpriză când le-am zis că e în jur de 40 ron, iar dacă urmăresc ofertele îl pot găsi redus şi la jumătate de preţ ( aşa cum am făcut eu ).

DSC_0098

1

2.Irresistible

Iniţial, când am primit această nuanţă de ruj, am zis că seamănă izbitor cu cel de mai sus. Pus pe buze însă, nu au nicio treaba unul cu altul. Nuanţa nu este una dintre favoritele mele, însă e o nuanţă frumoasă şi mai există şi zile în care chiar am poftă să pun ceva cu tentă roz pe buze.

Mai multe decât atât, în combinaţie cu cel de sus şi cel despre care voi scrie mai jos, se poate realiza un ombre pe buze de toată frumuseţea.

DSC_0103

2

 

3.Porcelaine Rose

În viaţa vieţilor mele nu am purtat ruj nude pe buze, deşi sunt fascinată de ideea asta. Când văd modelele alea pe podium cu smokey eyes şi ruj nude, mai că îmi vine să explodez. Am încercat, dar nu-i de mine. Poate şi pentru că nu mă pot obişnui cu ideea unui ten atât de palid, deşi eu-s albă şi niciodată nu am fost bronzată.

Anyway, aşa cum am scris în rândurile de mai sus, poate fi folosit cu brio pentru buzele ombre.

DSC_0105

3

 

4. Creion de buze Mystic

Printre ultimele chestii lansate de Melkior se găseşte şi creionul de buze Lip Pen. Nuanţa pe care o am eu este neutră, perfectă pentru sezonul ăsta şi perfectă pentru birou şi zilele în care eşti în mood-ul de machiaj discret.

Este super cremos şi hidratant şi chiar se simte foarte bine pe buze. E un must toamna asta.

DSC_0113

4

 

Cam atât cu rujurile Melkior. Aţi folosit până acum? Cum vi se par? Ce îmi mai recomandaţi?

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *