La mulți ani, Eva.ro! 14 ani de frumusețe

La mulți ani, Eva.ro! 14 ani de frumusețe

Joi, pe 19 noiembrie, a avut loc Gala Eva.ro. Am sărbătorit împreună, la Bamboo Ballrooms, 14 ani de Eva.ro, primul site de lifestyle feminin din România. Sala Ho-LALA a găzduit peste 500 de invitaţi, printre care numeroase vedete din showbizul românesc. Cea care a găzduit minunatul eveniment a fost Geanina Ilieş, care a arătat impecabil, ca de obicei. Ne-au încântat recitaluri ale lui Bogdan Vlădău şi Nicole Cherry, iar situaţia a fost animată de trupele de dans Bamboo Girls şi Moty Dance.

În cadrul Galei Eva.ro din acest an, juriul format din cinci personalităţi publice a decis care sunt vedetele câştigătoare la cele 15 categorii. Membrii jurului au fost: Dana Săvuică, Adina Necula (consultant de imagine şi stil), Emilian Isăilă ( redactor şef- eva.ro), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) şi Monica Vlad ( Personal Branding).

Dacă sunteţi curioşi să vedeţi cu ochii voştri cum a fost, întregul eveniment a fost înregistrat şi poate fi văzut AICI.

Este prima gală la care particip şi trebuie să recunosc că am avut ceva emoţii la alegerea ţinutei. Mi-am dorit să fie ceva demn de amploarea evenimentului, dar care să mă facă şi pe mine să mă simt bine. Aşa că am apelat la prieteneii mei, cei de la Calin Events, care parcă mi-au citit gândurile şi gusturile şi mi-au pregătit o rochie sirenă, verde-smarald. Atât stilul, cât şi culoarea au fost exact ceea ce îmi doream şi nu mai spun despre trena care curgea frumos în urma mea. M-am simţit ca o adevărată prinţesă şi am atras câteva complimente de-a lungul serii.

Gala Eva.ro
Eu si Miki, organizatoarea acestui minunat eveniment

De machiajul meu s-a ocupat buna mea prietenă și talentat make-up artist, Alexandra Lungana. M-am lăsat pe mâinile ei, fără să cer ceva în mod special, și, evident, a știut ea ce trebuie să îmi facă pentru a arăta perfect.

make-up smokey eyes

Evenimentul a fost un real succes, am stat cu câteva prietene bloggerite, am admirat femeile frumoase ce urcau pe scenă, ne-am bucurat de spetacol şi am petrecut o seară frumoasă. Şi chiar mă bucur că am ocazia uneori să particip la evenimente mai pompoase şi care necesită o atenţie mai mare asupra modului în care apari la eveniment, căci aşa nu uit câtă încredere poate avea o femeie în ea atunci când e mulţumită de felul în care arată.

În final, la mulţi ani, Eva.ro! Îţi mulţumim că exişti, îţi mulţumim că scrii pentru noi, femeile, şi îţi mulţumim pentru că ne reaminteşti de potenţialul pe care îl avem! La cât mai mulţi ani alături de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *