Luiza Essence Volume Energy | echivalentul volumului la par

Luiza Essence Volume Energy | echivalentul volumului la par

După cum am mai scris în nenumărate rânduri, principala mea problemă cu părul este lipsa volumului. Ţine mai mult, evident, de estetică. Mi se pare că îmi stă mult mai bine când am părul mai wild şi nu obţin efectul ăsta decât dacă îl coafez, ceea ce nu pot face zilnic, din cauza unui program aglomerat şi, pe alocuri, haotic.

Caut constant produse pentru păr fără volum şi sunt într-o continuă testare. În altă ordine de idei, sunt conştientă că nu pot avea aşteptări aşa mari. Trebuie să îmi accept firul de păr subtine şi moale şi să încerc, pe cât posibil, să-l ajut atunci când e cazul.

În momentul în care am primit produsele de la Luiza Essence, am fost super încântată pentru că se adresează fix problemei mele. Bine, gama lor este destul de vastă, dar din fericire, le-am primit pe cele de care aveam nevoie. Vorbesc aici despre gama Volume Energy. Este o gamă tratament, care întăreşte firul de păr şi îi oferă volum. Cele două produse pe care le-am folosit sunt şamponul şi masca.

Şamponul Luiza Essence

sampon luiza essence

Ingrediente: ulei de seminţe de chimen (remediu importriva căderii părului), Keratină, minerale de la Marea Moartă, ulei de ricin, vitamine din grupul B şi vitamina E, complexul Lusraplex, cunoscut pentru proprietăţile lui benefice de a oferi strălucire şi fineţe fibrei capilare.

Vine într-un tub de 500ml, ceea ce mă încânta. Nu îmi place să alerg tot timpul după produsele pe care le folosesc des, de genul şampon, gel de duş etc. Tubul are pompiță şi e foarte uşor de folosit, îţi poţi doza cantitatea în funcţie de cât ai nevoie şi de lungimea părului şi chiar cred că o să mă ţină ceva vreme.

Miroase foarte bine, delicat şi fresh. Pentru mine contează şi aspectul acesta pentru că baia, în sine, reprezintă pentru mine o formă de relaxare.

Costă 86 ron, ceea ce la prima vedere ar părea scump, dar date fiind cantitatea mare și calitatea produsului, lucrurile nu stau chiar așa rau. Se poate găsi aici, dar cred ca mai sunt și alte site-uri de unde le puteți achiziționa.

Masca de păr Volume Energy

masca de par luiza essence

Din punctul meu de vedere, e impropriu spus mască de păr, căci dacă judecăm după modalitatea de aplicare, aduce mai mult cu un balsam. Se aplică pe părul umed, se lasă 2-3 minute, după care se clăteşte din abundenţă. Se recomandă folosirea de 3 ori pe săptămână.

Ingrediente: ulei de seminţe de chimen, remediu importriva căderii părului, Keratină, minerale de la Marea Moartă, Ulei de Ricin, vitamine din grupul B şi vitamina E.

De asemenea, vine într-o cutie de 500ml, îţi poți doza foarte uşor cantitatea. Miroase la fel ca şamponul şi e o reală plăcere să îmi fac masaj la cap cu ea.

Costă 137 ron și se poate găsi aici, dar și pe alte site-uri.

luiza essence volume energy

Recomand produsele acestea pentru calitatea lor, pentru faptul că fac exact ceea ce promit că fac. Părul meu e mătăsos, e fin, moale, dar cu mai mult volum şi pot spune cu mâna pe inimă că intră în top 5 cele mai bune produse pentru păr pe care le-am folosit vreodată.

Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *