O nouă locație Second Cup se deschide la Universitate!

O nouă locație Second Cup se deschide la Universitate!

Membrii familiei Second Cup, cu o experiență de 40 de ani în prepararea cafelei, deschid cutiile cu cele mai aromate boabe de cafea… de data aceasta mult mai aproape de mine și, cu siguranță, și de voi, chiar vis-a-vis de Universitate. Astfel, pe 13 noiembrie, ora 11.00 voi merge să gust sortimente de cafea din cele mai variate regiuni ale lumii, precum și o serie de băuturi speciale (ceaiuri, siropuri), în acorduri armonioase de pian.

 

Despre cafea s-au scris zeci de pagini, cafeaua a inspirat povești despre iubire, dar e vorba și despre putere. Istoria cafelei s-a imprimat pe papilele gustative, dar și în sufletele oamenilor, odata cu istoria fiecarui popor. În fiecare dimineață din viața unei familii, cafeaua e prezentă. Dar mai mult decât atât, momentul în care oamenii beau cafeaua este asociat dintotdeauna cu acel timp prețios pentru ei, pentru cei la care țin, pentru partenerii alături de care materializează vise. Înseamnă prietenie, simplitate, armonie, bucuria de a te revigora, dar si de a te liniști în același timp.

Acestea sunt sentimentele pe care Second Cup le reașează în inimile clienților cu fiecare bob de cafea măcinat, cu fiecare legendă scrisă în ceștile de ceai. Din acest motiv, oamenii de la cafenea vor sa readuca, exact în centrul capitalei, armonia perfectă între simplitate și modernitate.

second cup universitate

P.S. Toate cafelele Second Cup beneficiază de Fairtrade Certification/ Organic Certification/ Rainforest Alliance Certified. Toate cafelele Second Cup sunt de o calitate superioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *