Skip to main content

Ca să reuşesc să am acest ondulator, Sapphire 8 in 1 de la Irresistible Me, a trebuit să aştept o lungă perioada de timp. A venit la mine tocmai din Statele Unite, iar ca să îl ridic de la poşta vamală, a trebuit să mă deplasez până în Alexandria, la vreo 90km distanţă de Bucureşti, într-un anumit interval orar. Cum timpul meu e stabilit aproximativ la minut, a trebuit să îl las acolo în jur de vreo săptămâna, după care a ajuns finally în posesia mea.

Dar trebuie să recunosc că efortul şi aşteptarea au meritat pentru că buclelele sunt printre modalităţile mele favorite de a-mi aranja părul şi nu aveam un ondulator bun, care să mă scape de soluţiile tradiţionale a.k.a păr împletit.

Am avut maaaari emoţii când l-am testat prima dată, aşa mari încât nu reuşeam să asamblez piesele. Aproape că am început să plâng. Ar fi fost o dezamăgire mare de tot să nu îl pot folosi. Dar m-a salvat tata, care mi-a demonstrat că e nevoie doar de puţină forţă şi că lucrurile sunt în regulă.

Al doilea moment de panică a fost atunci când am realizat că am nevoie de adaptor pentru priză şi uitasem că aveam unul aruncat printr-o cutie, primit cadou cu ceva timp în urmă.

După ce m-am calmat puţin, am început să testez fiecare capăt, ca să descopăr ce tip de bucle face fiecare, iar în final m-am trezit cu cea mai ciudată coafură, cu bucle în direcţii total diferite. A râs tot neamu’ de mine, păream o fetiţă care abia descoperise fardurile mamei, dar habar nu avea să le folosească.

Am să vă ofer şi câteva detalii tehnice, căci pentru împătimitele hairstyilingului aceste aspecte sunt destul de importante. Capetele sunt din ceramică, infuzate cu turmalină ( sounds pretty strange, you should google it ) şi sunt interschimbabile, ceea ce probabil aţi înţeles din primul moment. Mărimile sunt următoarele: 13mm, 19mm, 25mm, 32mm, 18 / 9mm, 25 / 13mm, 13 / 25mm.

Alte avantaje pe care acest ondulator le promite:

  • Se încălzeşte foarte, dar foarte rapid şi poţi selecta temperatura.
  • Ecranul îţi va spune la ce temperatură se află ondulatorul şi te va anunţa de fiecare dată când a ajuns la temperatura dorită.
  • Vârful fiecărui capăt este dintr-un cauciuc care nu se încălzeşte, prin urmare şansele să te arzi la mână sunt foarte mici. Unde mai pui că primeşti şi o mănuşă foarte cute, care să te protejeze, şi un suport pe care să pui ondulatorul până se răceşte.
  • Vine într-un pouch super drăguţ, care te ajută să îl transporţi oriunde ai avea nevoie.
  • Are o funcţie de autostingere, deci nu rişti să dai foc la casă dacă eşti mai uitucă ( as I am ).
  • 1 an garanţie, deşi pe mine nu mă ajută foarte mult, că doar n-o să îl trimit în State pentru reparaţii.
DSC_0281

Before

Sapphire 8 in 1 - Irresistible me

Sapphire 8 in 1 – Irresistible me

Sapphire 8 in1 - Irresistible Me

Sapphire 8 in1 – Irresistible Me

Sapphire 8 in 1 - Irresistible me

Sapphire 8 in 1 – Irresistible me

Sapphire 8 in 1 - Irresistible me

Sapphire 8 in 1 – Irresistible me

DSC_0303

DSC_0336

After

DSC_0339

After

DSC_0338

After

Pentru ca buclele să reziste, căci e şi asta un aspect important, eu folosesc spray-ul fixativ de la Biosilk. Îmi place pentru că nu încarcă, nu face părul lipicios, ci îi dă mai degrabă un aspect natural, dar şi rezistenţă. Ah, şi miroase şi frumos.

spray fixativ biosilk

Cam aşa a fost experienţa mea cu acest ondulator de care m-am îndrăgostit şi care mi se pare super uşor de folosit, mai ales dacă luăm în calcul şi faptul că pot să îmi fac de la bucle lejere până la păr creţ.

Kisses & Hugs

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights