Skip to main content

Bună, dragile mele! După o vacanţă care a trecut cam repede pentru mine, iată că a venit şi ultima zi din an. Trebuie să mărturisesc că, deşi am intrat în luna decembrie plină de entuziasm, acum mă încercă o stare de melancolie de care mă chinui de scap de vreo 2-3 zile. Nu am reuşit să descopăr sursa acestei stări, însă sper ca petrecerea de mâine să mă găsească mult mai energică şi pozitivă.

Subiectul articolului de astăzi este reprezentat de ţinuta pentru Revelion. Nu ştiu în restul ţării, însă în zona Munteniei există prima şi a doua zi a Anului Nou. Asta înseamnă că sunt necesare două ţinute diferite pentru marele eveniment. Am profitat de ocazie şi am realizat o şedinţă foto cu outfiturile pe care le-am pregătit eu pentru petrecere, în ideea în care pot fi o sursă de inspiraţie pentru voi. De asemenea, pentru că am primit multe întrebări, dar şi complimente, cu privire la rochia pe care am purtat-o la Gala Eva, am decis să o introduc în sugestiile mele, în cazul în care petrecerea la care mergeţi se află într-o locaţie foarte selectă.

1.Revelion într-o locație selectă

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

 

Rochie: Călin Events

Colier: no brand

2. Revelion într-un club/pub/restaurant

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

rochie de revelion

 

Rochie și cercei: no brand

Pantofi: Garkony Studio

3. Revelion în familie sau la prieteni acasă

tinut de revelion

tinut de revelion

tinut de revelion

tinut de revelion

 

Top: Atmosphere

Pantaloni: Yokko

Pantofi: Garkony Studio

 

Înainte să închei, am câteva tips&tricks pentru voi.

  • luaţi la voi un dres de rezervă. Niciodată nu ştii cum îţi poţi agăţa dresul şi e păcat ca ţinuta impecabilă pe care ai gândit-o să fie umbrită de un mic detaliu.
  • pune în gentuţă un calmant şi o pastilă pentru digestie. S-ar putea ca oboseala să îşi spună cuvântul şi să te ia durerea de cap, iar de la atâta mâncare săţioasă să ai probleme cu digestia.
  • dacă ai posibilitatea, aruncă în portbagaj o pereche de încălţări fără toc, mai ales dacă eşti genul de persoană care nu părăseşte ringul de dans întreaga noapte (adaugă şi plasturi şi branţuri în bagajel în cazul în care ai încălţări noi)
  • dacă alegi o rochie sau un top cu spatele gol, renunţă la sutien. Există alternative. Eu, de exemplu, mi-am cumpărat din Jumbo nişte plasturi din silicon care se lipesc pe sâni. Sunt mici, insesizabili şi confortabili. Au costat în jur de 5 ron.
  • nu uita de micuţa trusă de machiaj: pudra, rujul şi şerveţelele matifiante. Adaugă câteva agraje şi un elastic de păr, în cazul în care decizi să îţi prinzi părul peste noapte.

 

Acestea fiind spuse, ţin să mulţumesc echipei de la Royal Palace, locaţia în care fotografiile au fost realizate, şi bunului meu prieten, Dorin Gîdea, care m-a ajutat cu fotografiile şi, mai ales, mi-a suportat nazurile.

Sper că ţinutele pe care eu le voi purta să fie de ajutor, în cazul în care aţi rămas în pană de idei, dar cel mai mult sper să petreceţi un sfârşit de an despre care să puteţi povesti şi nepoţilor voştri. Va pup şi să ne revedem în 2016 măcar la fel de bine ca în 2015!

One Comment

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights