Despre Elite Business Nominee

Despre Elite Business Nominee

Mâine merg la un eveniment care mă provoacă şi care îmi dă chiar ceva emoţii. Simt asta pentru că este despre femei şi asta mă emoţionează. Iubesc şi admir femeile curajoase, care reuşesc să îşi deschidă o afacere şi care muncesc pentru succesul lor.

Mâine o să pătrund în comunitatea acestor femei cu gândul de a „fura” din vibe-ul lor creator şi de a găsi inspiraţia şi curajul să îmi urmez ideile. Tot mâine voi cunoaşte şi mă voi bucura pentru nominalizatele la „Femeia Elite”, un premiu sub deviza „Da, se poate, împreună construim o comunitate unită a femeilor antreprenor”.

Există şi un scop secundar al acestei întâlniri, acela de a de a implica și companiile private în dezvoltarea antreprenoriatul feminin, în calitate de parteneri.

Elite Business Nominee este un eveniment organizat de Elite Business Woman. Dincolo de această gală, s-au mai întâmplat multe. Anul acesta a fost lansată Conferinţă naţională “Ele au reuşit” în Bucureşti, Constanţa, Cluj. S-au organizat lunar sesiuni de networking şi antreprenoriat în cadrul Elite Networking Club. Au primit nominalizarea The Story Exchange New York-1000 successful stories şi au lansat Catalogul de Business Elite şi Elite Sales Group.

Daca sunteți curioși ce planuri au pentru anul 2016, vă las aici agenda evenimentelor:

  • Elite Networking Club Bucuresti
  • Elite Sales Group
  • Conferintele „Ele au reusit”
  • Gala Elite Decembrie 2016

 

Vă țin la curent pe pagina de Facebook cu discuțiile de mâine, de la eveniment!

 

 

Elite Woman Nominee

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *