Skip to main content

food bloggers conference

Ce e de făcut când un eveniment iese bine şi este dorit de oameni? Vă spun eu! Se fac două ediţii pe an, astfel încât să nu ni se facă prea dor. Uite aşa a luat naştere ideea Food Bloggers Conference – Winter Edition, care va avea loc vineri, pe 4 decembrie, la Radisson Blu Hotel Bucureşti. Este deja a treia ediţie şi evenimentul se bucură de o notorietate foarte mare în zona bloggerilor culinari. Eu merg pentru că se va vorbi şi despre cele mai eficiente instrumente pentru creşterea audienţei şi a vizibilităţii online. Bine, acum dacă mă va apuca vreodată plăcerea de a găti, măcar am informaţiile notate.

Mă voi întâlni cu oameni pasionaţi de gătit şi de blogging deopotrivă, jurnalişti şi fotografi culinari, specialişti şi branduri renumite din industrie. Nu vă mai spun că ceea ce se mănâncă acolo depăşeşte orice imaginaţie, că doar sunt numa specialişti într-ale gătitului.

Speakerii care ne vor încânta cu poveştile şi informaţiile lor sunt cei de mai jos, iar dacă nu puteţi ajunge la conferinţă, din diverse motive, aveţi la mine pe blog şi transmisiunea live.

food bloggers conference

food bloggers conference

food bloggers conference

food bloggers conference

Mai jos aveți transmisiunea live, trebuie doar să dați click:

 

So, doar o zi și ne vedem la eveniment! Kisses!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights