3 balsamuri de buze sub 10 RON

3 balsamuri de buze sub 10 RON

Frigul m-a lovit rău de tot, m-a luat răceala, nu mai găsesc hainele groase pe nicăieri şi încă nu mă pot obişnui cu aerul rece de afară. Mă aşteptam să vină şi perioada asta, dar parcă uitasem cum e.

Oricât aş încerca să mă înfofolesc, sunt părţi ale corpului meu care rămân afară şi duc tot greul. Cum ar fi buzele mele. Mi se usucă, mă ustură, se crapă şi nu mai pot nici să râd că înnebunesc de durere. Şi cel mai probabil şi ale voastre.

Aşa am decis să scriu despre ce balsamuri de buze folosesc eu. Sunt foarte accesibile la preţ, iar calitatea e foarte bună. O să vă povestesc despre ele mai jos. Ordinea nu este ierarhică, este aleatoare.

  1. Crema de gălbenele de la Fares

Prima dată am cumpărat acest produs în timp ce stăteam la rând în Auchan. Am văzut într-un colţişor acolo ceva de gălbenele, ştiam de la mama că gălbenelele sunt bune. Apoi am văzut că scrie Fares, ştiam că tată bea numai ceaiuri Fares. Apoi am văzut preţul de 5 RON şi am zis că merită testat.

Este, fără echivoc, unul dintre cele mai bune balsamuri pe care le-am încercat vreodată în viaţa asta. Are în compoziţie vaselină, ianolină, stearină, gălbenele şi ulei esenţial de lavandă. Nu conţine parfum, deşi poţi simţi o aromă de plante. Nu conţine nici conservanţi şi coloranţi sintetici.

crema de galbenele fares

crema de galbenele fares

 

2. Balsam de buze Balea cu migdale și lămâie

Pe acesta l-am achiziţionat recent din DM. Eram în trecere pe acolo (da, mă plimb prin DM că şi când aş fi în parc) şi, iniţial, mi-a atras privirea ambalajul, apoi am avut impresia că e cu vanilie. M-am înşelat, era de fapt cu lămâie şi migdale. Dar am zis că îl cumpăr anyway. M-a costat 6 RON şi sunt foarte mulţumită de el.

Are un miros foarte plăcut şi refreshing. Consistenţa este puţin uleioasă, dar foarte hidratantă. Nu aş şti să vă spun exact ce ingrediente are pentru că nu scrie pe cutie. Dar e destul de bun şi îl recomand.

balsam de buze balea

balsam de buze balea

 

3. Balsamul de buze Himalaya Herbals

Folosesc de foarte multă vreme produse de la Himalaya Herbals, deci aş putea spune că am experienţă lungă cu acest brand. Nu mai ştiu să vă spun exact cât a costat acest balsam, dar pot să garantez că a fost sub 10 RON.

Este foarte hidratant, are un miros dulce-dulce şi, spre deosebire de cele de mai sus, acesta colorează foarte puţin buzele.

balsam de buze Himalaya Herbals

 

Voi ce balsamuri folosiți? Nu mi-ar strica niște recomandări. Vă pup, o zi faină vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *