Skip to main content

Îmi place să fac planuri şi rezoluţii la început de an pentru că funcţionez numai pe bază de liste şi deadline-uri (şi cafea!). Sunt o persoană destul de comodă şi, uneori, las lucrurile la voia întâmplării. Însă, dacă îmi promit mie în scris şi, mai ales, în contextul acesta, scriu pe blog despre ce vreau să fac anul acesta, şansele că lucrurile să se întâmple sunt mai mari. Scrisul pentru mine este mai mult decât o simplă pasiune, iar atunci când trasmit în scris ceva, acel ceva devine foarte important pentru mine.

rezolutii

În ceea ce priveşte educaţia:

1.Anul acesta am licenţa de dat, la care, by the way, nu am lucrat nimic până la momentul actual. Domn prof, don’t be mad on me!! Still, rămâne unul dintre cele mai importante lucruri de rezolvat pe 2016 şi chiar îmi doresc să obţin dacă nu notă maximă, undeva pe lângă.

2.Trebuie să aleg unde şi ce master să fac. Aici e discuţie lungă, încă adun şi cântăresc părerile pro şi contra legate de a studia în străinătate sau de a rămâne la un master la SNSPA, care mă atrage extrem de mult. Fiind o decizie care s-ar putea să îmi schimbe radical viaţa, vreau să mă asigur că e cea potrivită pentru mine şi în raport cu ceea ce îmi doresc.

In ceea ce privește bloggingul ❤❤❤:

1.Vreau ca postările pe blog să urmărească o anumită structură şi să existe un „plan editorial”, dacă îi putem spune aşa. În 2015 scriam în funcţie de mood şi de cum veneau subiectele şi ideile. Trebuie să recunosc că asta e puţin haotic, iar dacă vreau să duc blogul şi ideea de blogging la un nivel profi şi nu de hobby, se impune un astfel de program.

2.Vreau ca blogul meu să aibă un fratioooor (sounds weird as fuck, I know)! Ok, vreau să încep să filmez clipuri şi să pornesc ceea ce se numeşte vlogging. Da, recunosc, m-a atras ideea de trend, însă sunt mega îndrăgostită de ceea ce fac vloggeritele de afară: Ingrid Nilsen, Estee Lalonde, Niomi Smart etc, tipe pe care le urmăresc cu sfinţenie. În al doilea rând, este o provocare şi pentru mine. Este chiar o teamă, pe care îmi doresc cu ardoare să o înfrâng, teama de a vorbi în faţa camerei şi în faţa unui public mare.

3.Sunt două categorii noi pe blog, pe care vreau să le dezvolt cât mai mult anul acesta: zona de health şi DIY. De asemenea, sunt şi două mai vechi, dar cărora nu le-am acordat foarte multă atenţie şi vreau s-o fac anul acesta: secţiunea de fashion şi aceea de interviuri. Prin urmare, este posibil ca blogul meu să nu mai fie unul exlusiv de beauty, ci mai degrabă despre lifestyle, cu tot ceea ce implică el. Era, în primul rând, nedrept faţă de mine, să vorbesc doar despre beauty, în condiţiile în care sunt pasionată de multe altele.

4.Aş vrea să modific puţin tema şi designul blogului, am nişte idei faine şi abia aştept să se concretizeze.

5.Am un proiect special pe care voiam să îl fac de anul trecut (deci am şi restanţe!) şi la care ţin mult de tot şi pe care cu siguranţă îl voi face anul acesta. Este legat tot de blog, evident, însă nu pot dezvălui mai multe acum. Stay tuned, cum s-ar spune!

Legat de dezvoltarea mea personală, sunt mai multe pe listă, dar cele mai importante ar fi acestea:

1.Vreau să învăţ o limbă nouă. Pe bune!! Ştiu că probabil se află pe lista multora şi, de obicei, este lăsat uitării pe ultimul rând de pe listă, însă de data am pus pe primul loc. Nu sunt decisă ce limbă aş vrea, oscilez între mai multe, însă promit ca până după licenţă să aleg.

2.Vreau să fac cursuri de Photoshop şi SEO. Nu plănuiesc să devin vreun guru al editării foto, dar vreau să cunosc elementele de bază şi puţin mai mult, aşa încât să fiu în stare să îmi editez singură fotografiile. Despre importanţa SEO nu mai are rost detaliez, aici chiar vreau să devin un guru!!!!

3.Vreau să citesc totul despre istoria modei, vreau să mă pun la punct cu toate curentele, cu toate trendurile, cu toţi designerii şi aşa mai departe. Dacă în 2015 mi-am construit o mică bibliotecă ce conţine materiale şi cărţi despre acest subiect, în 2016 e cazul să le citesc pe toate. Chiar o să fac un articol despre cărţile pe care le am şi unde le-am găsit.

4.În cea de-a doua jumătate a anului, vreau să încep să citesc câte o carte pe săptămână, iar provoarea este schimbarea genului săptămânal. Adică dacă azi am citit un roman de dragoste, mâine citesc ceva sf, iar poimâine aleg o carte de dezvoltare personală…something like that.

În ceea ce priveşte zona spirituală a vieţii mele, nu pot decât să îmi promit ceea ce îmi promit în fiecare an. Îmi promit să fiu mai răbdătoare şi înţelegătoare cu mine, apoi cu cei din jurul meu, şi îmi promit să nu judec persoana din faţa mea. Şi îmi promit că încerc să fiu cât mai corectă, deşi uneori sunt egoistă şi bla-bla. Ştiţi şi voi poveştile astea, suntem oameni şi greşim şi mereu promitem că data viitoare facem diferit. Eu voi încerca.

Sper că şi voi aveţi conturate în minte nişte idei despre cum vreţi să arate anul 2016. E benefic pentru evoluţia voastră. Va pup şi să ne vedem împlinite şi fericite în decembrie 2016, când vom măsura ce am realizat şi ce nu!

2 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights