Skip to main content

Îl aștept de vreo 2 luni și în 2-3 ore a trecut. Dar au fost  2-3 ore super faine, amuzante, pline de cosmetice și parca m-am aflat în raiul bloggerițelor de beauty. 

beauty swap by beautybarometer

Luni, pe 15 februarie, a avut loc Beauty Swap By BeautyBarometer, cea de-a patra ediţie. Dacă nici până acum nu v-aţi dezmeticit ce înseamnă acest eveniment, situaţia stă cam aşa: se strâng în jur de 30 de bloggerițe, toate cu trăistuţe pline de cosmetice şi încep şi negociază între ele diferite schimburi. Poate vă întrebaţi de ce ai vrea să faci asta? Pentru că dacă eşti cu adevărat pasionată, ajungi să strângi cosmetice care nu ţi se potrivesc sau nu ai, efectiv, timp să le foloseşti, pentru că, din exces de zel, ai cumpărat prea multe într-un timp scurt. Şi atunci nu e păcat să le expire termenul de garanţie pe un raft în loc să le folosească altcineva?

Cu siguranţă la fel a gândit şi Ana Maria, de la BeautyBarometer, când a decis să organizeze acest eveniment. Dar cum ea preţuieşte foarte mult bloggingul şi ne iubeşte pe noi, bloggeriţele, a făcut de fiecare dată eforturi să atragă la evenimente şi diferiţi sponsori care să ne umple de cadouri. Aşa se face că mereu mă întorc de la acest eveniment cu bagaje mari şi cu multe produse de testat.

beauty swap by beautybarometer

beauty swap by beautybarometer

Am avut şi o tombolă, la care, pentru prima dată, nu am câştigat nimic. Probabil nu a fost ziua mea norocoasă. Dar au fost premii foarte frumoase şi sunt sigură că fetele câştigătoare se vor bucura enorm de ele.

10371708_846149765508337_561153955987535567_n

Ani nu ne-a ţinut nici nebăute, nici nemâncate. Am avut nişte sucuri super, super dulci şi bune, dar bio, de la Profructta. Puteţi vedea în poza de mai jos entuziasmul meu legat de aceste sucuri. Iar batoanele de la Herbalife cu aromă de lămâie au fost, de asemenea, foarte bune. Spune asta o persoană care nu e tocmai fana aromei de lămâie.

profructta

profructta

batoane Herbalife

Pot să spun că ediţia asta este cea în care am făcut şi cele mai multe schimburi, ceea ce este, oarecum, normal. Am evoluat extrem de mult de când am participat la primul swap, colecţia mea de cosmetice este mult mai mare acum, dar am şi mai mult curaj să negociez pentru lucrurile care îmi plac. Aşadar, m-am întors foarte mândră acasă de cosmeticele pe care le-am obţinut la schimb. Le puteţi vedea şi voi mai jos.

beaut swp by beautybarometer

Trebuie să îi mulțumesc Letiției Iordănescu pentru niște fotografii excepționale și pentru că a surprinsa perfect vibe-ul evenimentului. Daca sunteți curioase de munca ei ca fotograf, puteți verifica pagina ei, Letiția Iordanescu Photography.

De asemenea, mulțumim, Mădălina Radu, pentru găzduirea evenimentului. Salonul ei, Beauty Studio 190, este căsuța noastră când vine vorba de acest eveniment și mă simt minunat acolo.

Puteți vedea mai multe fotografii la acest album.

Vă pup cu drag!

2 Comments

  • Ella spune:

    Să te bucuri de toate produsele! Rujurile Maybelline Creamy Matte sunt geniale, nu știu cum de nu am văzut că a adus cineva așa ceva la schimb. :))

    • cristiacornea spune:

      Haha, la Stella le-am ochit 😀 și mie mi-au părut faine, asa ca abia aștept sa îl folosesc.
      Multumesc, și tu sa te bucuri de toate produsele!! :*

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights