Ce trenduri de primăvară/vară îmi plac mie ~ part I

Ce trenduri de primăvară/vară îmi plac mie ~ part I

Mi-am luat inima în dinţi şi am decis să scriu despre trendurile în modă ale sezonului de primăvară/vară. Dar nu în sensul de critic de modă, ci din perspectiva a ceea ce îmi place mie şi ce aş fi dispusă să port. Cumva, e un fel de research şi pentru mine, pentru a vedea cu ce îmi îmbogăţesc garderoba în acest sezon.

2016 trends

Ce mi-a atras atenţia în primă faza sunt mânecile de inspirație britanică, atât pe catwalk, cât şi în magazine. Am deja o jachetă de primăvară în genul acesta, cumpărată de vreun an sau cam aşa ceva. Am anticipat fără să vreau un trend al anului 2016, hihi! Însă nu aş refuza nişte cămăşi/tunici, bluze cu astfel de mâneci. Mi se par super drăgălaşe şi delicate. Merg şi la jeanşi sau pantaloni de stofă, şi cu pantofi oxford, şi cu sandale. Există o multitudine de variante în care putem combina aceste mâneci.

maneci britanice

maneci britanice

Rafia este materialul-vedetă al verii ăsteia. Cel puţin pentru mine. Nu cred că îmi voi cumpăra prea curând haine de rafie, însă nu zic nu accesoriilor. Un clutch sau nişte mocasini ar merge de minunte. Nu refuz nicio geanta XXL, mai ales că vara car multe lucruri după mine. De la o sticlă super grea de apă cu lămâie, până la apa termală şi crema cu spf. Nu mai zic că ar fi perfectă pentru a pleca în vacanţă, că-i super încăpătoare şi rezistentă.

rafie

rafie rafie

rafie

Forever in love with bare shoulder outfits!! Pe bune, îmi plac la nebunie, fie că ne referim la rochiile cu umerii goi sau la bluze de tot felul. Mi se par sexy, dar foarte feminine, şi parcă nici nu mai contează cum accesorizezi, tot o să arate bine.

fara umeri

fara umeri

fara umeri

fara umeri

Imprimeul folk e, din punctul meu de vedere, cel mai ușor de purtat pentru perioada verii. Nu ai cum să dai greş cu el. În funcţie de cum îl porţi, el poate să dea un look romantic, hipsteresc sau chiar minimalist. Uite nişte combinaţii faine mai jos.

folk

folk

folk

Aici închei prima parte a articolului. Ce vedeţi mai sus se află deja pe lista mea de shopping. Încă nu am cercetat magazinele pentru a vă putea spune unde le puteţi găsi, dar dacă va sare ceva în ochi şi aveţi vreo sugestie, îmi lăsaţi în comentarii.

Va pup! ❤

Sursa foto: Pinterest

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *