Skip to main content

Marți, adică acum 2 zile, am fost la Nomasvello Floreasca pentru o albire dentară. Am fugit de la birou în pauza de masă şi în 10 minute am ajuns la clinică. Trebuie să recunosc că am avut câteva emoţii, mă simţeam ca atunci când merg la dentist. Din fericire, lucrurile nu au fost atât de triste, iar procedura nu e atât de complicată pe cât mă aşteptam eu. Odată ajunsă acolo, m-au întâmpinat nişte fete extrem de drăguţe şi serviabile, am stat puţin la poveşti şi am completat un chestionar cu privire la diverse particularităţi şi probleme pe care le am cu dantura.

albire dentara

Următorul pas a fost alegerea nuanţei potrivite pentru dinţii mei. Am avut nevoie de ajutorul fetelor de la Nomasvello pentru că dacă ar fi fost după mine, aş fi ales cea mai deschisă nuanţă, ceea ce nu era realizabil. De fapt, asta e cea mai frecventă problemă. Oamenii trebuie să înţeleagă că rezultatele depind foarte mult de nuanţa pe care o au dinţii şi este posibil să fie albiţi cu maxim 8 nuanţe faţă de culoarea naturală. În plus, dacă avem şi dinţi puşi, albirea dentară nu are efect asupra lor.

albire dentara

albire dentara

albire dentara

După ce ne-am pus de acord care este nuanţa potrivită, m-am aşezat pe pat, iar fetele au pregătit ustensilele necesare. Fiind vorba despre albirea cu LED, aceasta se realizează cu ajutorul agenţilor de albire care sunt activaţi de către sursă de lumina produsă de echipamentul LED +Esthetic. Nu există îmbolnăviri ale nervului dentar, din contră, produsele profesionale au un efect protector pentru dinţi, datorită conţinutului perfect dozat de săruri de fluor.

Ce urmează să vedeţi în poze este exact procesul de albire. Tratamentul complet constă în 3 şedinţe x 20 minute fiecare, efectuate în aceeaşi zi. Între cele 3 şedinţe există o pauză de 5 minute. De asemenea, se foloseşte un gel special de albire, iar echipamentul LED +Esthetic este folosit pentru a accelera procesul de albire a dinţilor.

albire dentara

albire dentara

Ştiu că arată dubios poza de mai sus, pe mine mă amuză teribil, dar am vrut să vă arăt întocmai ce se întâmplă acolo. By the way, culoarea albastră este pentru albirea dinţilor, iar culoarea roşie este pentru ten. Astfel, te bucuri de un tratament 2 în 1.

E foarte important şi ce se întâmplă după tratament. 2 ore este interzis consumul de băuturi sau mâncare şi 48 ore după tratament sunt permise doar alimentele şi băuturile incolore sau de culoare albă (orez, paste).

Puteți să citiți despre asta și pe site-ul Nomasvello.

albire dentara

Legat de rezultate, sunt mulţumită! Dinţii mei nu strălucesc precum cei ai castorului din reclama la pasta de dinţi, dar culoarea este vizibil schimbată. Am dinţii mult mai albi şi voi repeta experienţa atunci când e indicat şi permis să fac asta.

Cam așa au descurs lucrurile pentru mine. Dacă vreți și mai multe detalii, vă stau la dispoziție! Vă pup! ❤

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights