My first DIY project | cutiuța pentru absorbante

My first DIY project | cutiuța pentru absorbante

diy

Yuhuuu, iată că a venit ziua în care am reuşit, cu mânuţele mele, să fac ceva care să fie util, să arate bine şi să fie, într-o măsură mai mare sau mai mică, handmade. Nu a fost un proiect foarte elaborat, însă fiind prima dată când mă încumet eu la astfel de jocuri, mi-a dat un vibe creator care sper să se păstreze cât mai mult.

Ceea ce urmează să vă prezint se adresează exclusiv fetelor şi femeilor, fiind vorba despre o cutiuţă-suport pentru absorbante. Am mai văzut pe ici, pe colo, pe la prietene şi colege, asemenea cutiuţe, însă niciodată în comerţ. Sau poate nu am căutat eu unde trebuie. Aşadar, m-am gândit la ce am eu pe acasă şi cum pot să ajung să îmi creez una.

Pasul 1.

Am dat casa peste cap şi am găsit o tabacheră pe care nu am folosit-o niciodată şi, sincer să vă spun, nici nu mai ţin minte exact cum a ajuns în posesia mea. Ca dimensiuni ar fi fost perfectă, însă era cam anostă şi m-am gândit cum aş putea să o înfrumuseţez. Apoi mi-am amintit că eu când merg în Jumbo îmi cumpăr o grămadă de lucruri de care nu am neapărată nevoie şi aşa se face că am dat peste autocolant cu floricele roz, care m-a costat în jur de 5 lei. Perfect, le-am luat lângă mine, alături de o foarfecă și un creion. 

foarfeca autocolant

TABACHERA

Pasul 2.

Am desenat conturul tabacherei pe foaia de autocolant cu un creion, după care am decupat două forme, pe care le-am lipit pe tabacheră. Iar ea s-a transformat în ceva super cute, cu un imprimeu shabby chic şi perfect pentru poşeta unei lady. Întregul proces nu a durat mai mult de 15 minute.

 

DSC_0008

cutie pentru absorbante

DSC_0012

 

 

Ce credeți? Am talent, nu? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *