CrossFit “The American Way” – nou concept de fitness

CrossFit “The American Way” – nou concept de fitness

Ce este CrossFit? Am un clip mai jos:

Si acum să vă spun si mai pe limba noastra cateva cuvinte. Crossfit-ul este un program de fitness ce combină cele mai bune mișcări dintr-o mare varietate de sporturi, mișcări practicate cu o intensitate relativ ridicată, într-un timp scurt. Joe Velarde, deținătorul sălii Replay CrossFit, spune despre acest program că  “este conceput pentru a te face să atingi cea mai bună formă din viața ta, din punct de vedere fizic, mental și emoțional”.

Joe Velarde și soția sa, Luminița Marineci-Velarde, sunt cei care au adus prima oară crossfit-ul în România în 2012, iar prima sală de crossfit american a fost deschisă în ianuarie 2016. Antrenamentele sunt destinate atât bărbaților, cât și femeilor, antrenorii modificând numărul de repetiții ale unui exercițiu, intensitatea acestuia în funcție de abilitățile fiecărui participant la antrenament. Replay CrossFit promovează ideea de comunitate, unde există susținere și apreciere reciprocă.

Prima ședință este gratuită și oricine este invitat să încerce, indiferent dacă a mai practicat vreun sport sau nu. Pașii pentru înscriere se pot găsi aici: http://www.replaycrossfit.ro/page-en-join-us-in-4-steps.

crossfit

Mai jos găsiți si orarul după care acest program funcționeaza și deja v-am oferit toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă programa la ședinta gratuită. Totuși, dacă dați un search și pe site-ul lor, veți găsi tot soiul de informații despre sport, dar și discuții motivaționale despre cum să îți păstrezi interesul pentru sport.

crossfit

 

V-am trezit interesul? Ei, hai ca poate ne vedem la o ședință gratuită să schimbăm impresii. Vă pup!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *