De ce să închiriezi un photo booth

De ce să închiriezi un photo booth

Am organizat la viaţa mea destul de multe evenimente de tip corporate, conferinţe, workshop-uri. Ce-i drept, la nivel de job, nu mi-am dorit să rămân în zona asta şi m-am întors la prima mea iubire, scrisul. However, experienţa e foarte, foarte interesantă şi trebuie să intuieşti mereu ce îşi doresc participanţii/vizitatorii evenimentului tău şi să le acorzi şi ceva de momente de fun.

Aici intervine conceptul de photo booth, un spaţiu alocat fotografiilor, unde invitaţii tăi pot merge oricând să îşi facă poze funny cu prietenii. Partea mişto la toată povestea asta este că pot merge oricând, chit că e vorba de o pauză sau de un moment boring în timpul conferinţei (trebuie să recunoaştem că există şi momente din astea).

1.Nu e nevoie să stea un fotograf după tine de fiecare dată când vrei o poză. Mergi, te aşezi în faţa aparatului foto, îţi iei poziţia preferată (de pozat, evident) şi începi şi îţi faci câte poze vrei.

photo booth

2.Poate fi personalizată după bunul plac; cu numele tău, dacă e eveniment privat, cu numele evenimentului, dacă e o conferinţă or something. Există numeroase design-uri, trebuie doar să le discuţi cu cel de la care închiriezi.

photo booth

3.Ai incluse accesoriile, de la ochelari funny la mesaje de orice tip. Şi acestea pot fi personalizate în funcţie de natura evenimentului.

photo booth

4. Pozele sunt trimise direct pe Facebook sau pe mail, astfel încât câştigi timp. Nu mai trebuie să stai să trimiţi fiecărui invitat pozele.

photo booth

5. Nu în ultimul rând, ele pot fi şi printate pe loc. Şi ce amintire mai faină poţi lăsa invitaţilor tăi, dacă nu o poză printată de la super evenimentul tău?

p.s. Noi chiar ne-am distrat weekend-ul acesta cu cabina foto. Şi cred că se poate vedea destul de clar în pozele de mai sus. Şi astea sunt cele decente, haha!!

Pe bune, dacă ai plănuit vreun eveniment, ia în considerare şi închirierea unui photo booth. Îţi promit eu că nu e o investiţie nejustificată.

Sursa foto: Fun Corner Photobooth

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *