TRESemme – produse pentru păr accesibile și de calitate

TRESemme – produse pentru păr accesibile și de calitate

Prima dată când am auzit despre produsele de păr TRESemme a fost într-un clip de la Ingrid Nielsen, lăudându-le pentru prețul extrem de mic și calitatea foarte bună. Evident că m-am ofticat că aceste produse nu se găsesc și în România, până când, urmărind pagina de Facebook a celor de la Hello Free Z One Discount, am dat de o postare cum că le-aș găsi la ei în magazin. Practic, ele au fost motivația mea de a parcurge un drum extrem de lung de la mine de acasă până pe Șoseaua Pantelimon, unde le puteam găsi magazinul fizic.

Am rămas extrem, DAR EXTREM, de surprinsă să aflu că mă costă 8 lei un şampon şi 8 lei un balsam de păr. În primă instanţa, am fost tentată să cumpăr mai multe tuburi, dar am avut o prietenă lângă mine care m-a convins să le testez întâi, ca mai apoi să revin la magazin să îmi fac stocuri serioase.

tresemme

Aveau o gamă diversă, cu produse pentru diferite tipuri şi probleme ale părului. Eu am ales varianta pentru volum, cu Pro Vitamina B5. Acest tip de produse este recomandat pentru persoanele cu firul de păr foarte subţire şi moale, aşa cum îl am eu, şi care îşi doresc un plus de volum natural.

Mie mi-au plăcut foarte mult, mi s-au potrivit perfect. Mă luptam de ceva vreme cu o mătreaţă pe care nu o mai suportam, deja îmi era foarte teamă să mai încerc produse noi pentru că nu voiam să îmi distrug şi mai tare părul. Ăsta e dezavantajul în a testa prea multe produse pentru că vei da, la un moment dat, peste unele care nu îţi fac bine.

După folosirea şampoanelor TRESemme, am scăpat şi de mătreaţă şi am dobândit şi un păr puţin mai puternic şi mai voluminos la rădăcini.

Balsamul mă ajută foarte mult la pieptănatul părului. Având, după cum spuneam, firul subţire, dacă îmi bag de două ori mâna în păr, sunt şanse mari că acesta să ajungă legat într-un nod marinăresc. Cum de are capacitatea asta, e o poveste fără final. Prin urmare, pentru a-l putea descurca după spălare, am nevoie neapărată de balsam.

Îl aplic de la jumătatea firului de păr în jos, ca să evit îngrăşarea părului la rădăcină, apoi încerc să îl „pieptăn” cu degetele. Îl mai las să acţioneze 5 cinci minute, apoi clătesc.

De asemenea, miros foarte bine, au o consistenţă foarte fină şi, REPET, costă 8 lei.

tresemme

tresemme

Voi aţi folosit produse de la TRESemme? Care din ele şi cum vi s-au părut? Aş vrea să testez şi ceva de styling de la ei, aşa că dacă aveţi recomandări, le aştept cu mare drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *