Ce iese când combini Instagram și cafea? Coffee Lovers Manifesto

Ce iese când combini Instagram și cafea? Coffee Lovers Manifesto

Pe lângă faptul că vorbim deja de un trend, vorbim şi despre un mega concurs, obviously! Este vorba despre Coffee Lovers Manifesto, primul concurs foto pe Instagram dedicat iubitorilor de cafea de specialitate.

Coffee Lovers Manifesto este un proiect prin care se urmăreşte descoperirea şi promovarea comunităţilor din jurul cafelei de specialitate – coffee shop-uri, bariști şi pasionaţi de cafea. Cei din spatele acestui frumos proiect îşi doresc ca, la finalul acestuia, să realizeze şi o revistă în ediţie limitată, în care să strângă toate fotografiile participante de pe Instagram. În revistă vom putea citi, după spusele lor, detalii despre oamenii pasionaţi de cafeaua de specialitate, coffee shop-urile pe care le frecventează şi unde au realizat fotografiile. Nice, huh?

Poate participa absolut oricine bea cafea şi este pasionat şi frecventează diferite coffe shop-uri, postând pe conturile lor de Instagram poze cu şi despre cafea. Şi pentru că vorbim despre Instagram, avem şi hashtaguri: #CoffeeLoversManifesto şi #Barmaniada2016. Dacă le urmăriţi pe acestea, veţi putea fi la curent cu ce se întâmplă în lumea cafegiilor din Bucureşti.

Săptămânal, în perioada 15 aprilie-19 mai, vor fi premiate câte 3 fotografii realizate de către utilizatorii de Instagram din România, prin:

  • Coffee Lovers Kit – care cuprinde o râșniță și un AeroPress, o metodă de preparare a cafelei la brew;
  • Workshop-uri special create pentru pasionații de cafea și cei care își prepară cafeaua acasă;
  • Degustări de cafea – sesiuni de degustare (cupping-uri) cu o selecție de cafele exclusiviste.

Printre coffee shop-urile partenere se numără: Origo, STEAM Coffee Shop, T-Zero Coffee Shop, Let’s Coffee, ROOTS, HOF Café, FruFru, Dianei4, Victor Fresh To Go, PRESSCO, Jassyro.

Și stați puțin! Acesta concurs pe Instagram este, practic, o primă etapă dintr-un proiect mult mai amplu: Barmaniada 2016, cea mai importantă competiţie anuală din domeniul bartending-ului, care va debuta primăvara aceasta cu Etapa de Barista.

Coffee Lovers Manifesto

Ziceţi voi că nu-i faină iniţiativa?! Mi mi se pare super tare, ador cafeaua, ador Instagramul şi ce poate să iasă când le combini şi iată nişte oameni creativi care au pus punctul pe i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *