Crema de față cu apă salină din Techirghiol

Crema de față cu apă salină din Techirghiol

crema de fata

Demult nu am mai scris despre ce produse de îngrijire a feţei am mai folosit în ultima perioadă şi simt că e cazul să facem un update situaţiei. Am rămas loială şi forever in love cremei de faţă regeneratoare de la Techir, cu apă salină din Lacul Techirghiol. O folosesc de mai bine de 3-4 luni şi îmi oferă hidratarea de care am nevoie.

Este special realizată pentru tenurile de 20+, normale sau mixte, şi este o cremă de noapte. Din punctul meu de vedere, are o consistenţă puţin grasă pentru tenurile normale, o văd potrivită mai curând tenurilor uscate, aşa cum este şi al meu. Are în compoziţie mineralele şi vitaminele necesare restructurării epidermei pe timpul nopţii.

Apa salină din Techirghiol conferă cremei proprietăţi remineralizante ce sporesc oxigenarea celulară, pentru ca dimineaţă tenul să fie hidratat şi odihnit. Regăsim şi alte ingrediente, precum: ulei din seminţe de struguri, unt de cacao, alantoină, glicerină vegetală şi mixul de vitamine E, B5 şi ceara de albine. Toate acestea contribuie la repararea dermului şi au o acţiune puternic antioxidantă.

crema de fata

Este o crema testată dermatologic şi produsă în România, ceea ce mă încântă foarte tare. Sprijin cu mare, mare drag brandurile pur româneşti, care, de altfel, fac şi o treabă foarte bună.

O aplic în fiecare seară, după demachiere, pe ten, gât şi decolteu şi apoi mă pot pune liniştită să dorm şi las crema să lucreze pentru mine. Nu are parfum şi se absoarbe puţin mai greu, aşa încât tenul rămâne puţin lipicios după aplicare, dar dimineaţa se simte senzaţional.

Daca va intereseaza, o puteti gasi pe site-ul Techir, la pretul de 40 lei, cu un gramaj de 50g. Eu am primit-o cadou la un eveniment organizat de Beauty Barometer si de atunci mi-a atras atentia, insa am lasat-o putin sa astepte, mai ales ca avea termen de garantie pana in 2017. Insa, trebuie stiut ca, de la momentul desfacerii, mai este valabila numai 6 luni.

Voi aţi încercat vreun produs de la Techir? Dacă da, ce impresie v-a lăsat? Kisses & Hugs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *